Boaći opet povređen, propušta Zemun i čeka ga nova pauza

 
 ≫ 
  • 31

Ričmondu Boaćiju se još od prošlog januara baš ne da s povredama, ali ova nije ozbiljnija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći pauziraće do nedelju dana zbog povrede zadnje lože, potvrđeno je Telegrafu u klubu iz Ljutice Bogdana.

Boaći je istegao zadnju ložu na utakmici protiv Mladosti iz Lučana, a trener Vladan Milojević nije hteo ništa da rizikuje pa ga je izveo iz igre u drugom poluvremenu.

Fudbaler iz Gane je do prošlog januara bio jedan od najpouzdanijih i spremnijih u timu crveno-belih. Međutim, na pripremama u Antaliji ga je početkom 2018. zadesila povreda na meču protiv Makedonskog Sileksa.

Boaći je tada izašao iz igre u 18. minutu i žalio se na jake bolove u listu zbog kojih nije mogao da se osloni na nogu. Od tada, a posle perioda provedenog u Kini, Ričmond je više puta bio van stroja.

Zvezda na njega nije mogla da računa jer se povredio pre utakmicu sa Pari Sen Žermenom u Parizu početkom oktobra, a onda i krajem istog meseca kada je pauzirao više od mesec dana, skoro do kraja godine.

Zabrinjava što je i tada, ali i sada reč o istom problemu - zadnjoj loži, ali je olakšavajuća okolnost što se ovog puta ne očekuje duži izostanak. Zvezda protiv Zemuna igra na stadionu Rajko Mitić od 18 časova.

Zvezda bi od 18.00 trebalo da ima lak posao sa Zemunom, koji je ovog proleća izuzetno loš, a i Marakana će biti dobro popunjena zbog proslave rođendana. Kvota na Duplu pobedu (kec i u prvom i u drugom poluvremenu) Zvezde je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Zemun.

VIDEO - Boaći je povređen

(M.LJ)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    9. mart 2019 | 11:34

    Zahvalite mu se, uzmite bar neku kintu za njega. Gurajte Aleksu. Pored Pavkova i Jovelje. A za promasaj od Kafua i toliko bacenih para, mogli smo kupiti i Haskica.

  • Delija

    9. mart 2019 | 12:50

    Prodajte ga i za dva miliona ako moze za njega je pavkov igracina otvorite prostora za joveljica necete pogresiti

  • Doktor

    9. mart 2019 | 14:04

    Koja povreda bre!Kaznjen je jel je negodovao kod poslednje izmene.Povrede su postale izgovor za nezadovoljne i one koji nece da produze ugovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA