≫ 

Užasne vesti za Real posle ispadanja od Ajaksa: Vinisijus završio sezonu zbog povrede!

Real je potvrdio da je ligament pukao

  • 2

Uprava i stručni štab Real Madrida ima nove glavobolje posle ispadanja iz Lige šampiona od Ajaksa (4:1), a razlog je povreda Vinisijusa Žuniora, koji je u suzama napustio teren posle povrede koju je doživeo u prvom poluvremenu.

Mladi Brazilac, koji je bio jedna od retkih svetlih tačaka Reala, doživeo je povredu ligamenta zgloba desne noge. Posle urađenih pregleda ustanovljeno je da su ligamenti pokidani i njega čeka najmanje dva meseca pauze, koliko je potrebno kada je u pitanju ligament zgloba.

Ipak, pitanje je koliko će Vinisijus biti u mogućnosti da pomogne saigračima do kraja sezone, jer Real svoju poslednju utakmicu igra 19. maja, tako da je verovatnije da je za njega završena sezona.

- Posle testova koje smo uradili danas na našem igraču Vinisijusu Žunioru, od strane medicinskog tima Real Madrida, dijagnostifikovano je pucanje ligamenta tibiofibularnog zgloba desne noge - potvrdio je Real Madrid.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

Em je Junajted kod kuće izgubio, em je u Pariz krenuo bez desetorice igrača, praktično sa „vrtićem“. Sve nagoveštava novi poraz od PSŽ-a, a kvota na keca je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA