Crno-beli odgovorili Zvezdi za gol Bena: Simić je rukom pokrenuo celu akciju! (VIDEO)

 
  • 45

I dalje se trese Topčider zbog derbija

Navijači Crvene zvezde i Partizana revoltirani su suđenjem u 159. večitom derbiju, Delije su posebno bile kivne zbog poništenog gola Benu, ali se ispostavilo da je tome prethodilo igranje rukom Veljka Simića.

Krilni igrač Crvene zvezde jeste napucan u ruku iz male razdaljine i vidljivo je bilo da nije imao nameru da se njom posluži, ali je taj potez zapravo direktno uticao na igru i promenio čitav tok akcije, iz koje je Marin prvo ubacio loptu u šesnaesterac, a potom je usledio pogodak.

Zbog ove situacije su se pobunili i navijači Partizana na društvenim mrežama, čime su želeli da odgovore crveno-belima, koji su na Tviteru direktno prozvali Grujića za gol.

U svakom slučaju, Grujić je, ne samo za ovaj vikend, potvrdio da nije dorastao večitim derbijima. Posle odlaska Milorada Mažića, srpski fudbal biće u problemu za najvažnije utakmice, a vrlo je verovatno da ćemo do kraja sezone gledati još tri derbija!

Situaciju sa Simićem možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Tuča na derbiju Zvezde i Partizana, Mirković nasrnuo na trenera Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    3. mart 2019 | 12:54

    Ruka,ruka nego sta!Dosta je bilo lazi i obmana!Svaka cast za telegrac ovo niko ne spominje prave se ludi!I da ne zaboravimo cisti penal za Partizan i prekidanje akcije kada je Partizan trebao da povede 2-0 !Faul za zatvor nad Nikolicem sudija svira faul za Zvezdu posle cega daju gol!

  • Bodibond

    3. mart 2019 | 12:53

    Ee to je kljucni momenat, ruka Simica, samo sto to niko ne sme da pomene. A ja cu da pomenem i faul u kaznenom prostoru nad Kosovicem.

  • Yngwar

    3. mart 2019 | 14:48

    Čista ruka ko suza. Opet je sudija spasao zvezdu poraza čist penal nad Kosovićem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA