Prvi čovek sudijske organizacije FSS: Zvezda oštećena za gol, sporan gol Partizana, Nikolić je zaslužio crveni karton (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 24

Zoran Petrović navodi da će se spoljne situacije tek analizirati

Prvi čovek Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Zoran Petrović kaže da je Crvena zvezda uskraćena za gol na 159. večitom derbiju sa Partizanom na stadionu Rajko Mitić.

Petrović je mislio na situaciju iz 23. minuta meča, kada je Zvezdin El Fardu Ben postigao gol, ali su sudije svirale ofsajd u kom igrač sa Komora nije bio.

- Retko se oglašavamo oko sudijskih odluka, ali ono što je snimak pokazao, bez posebne analize, jeste da je Crvenoj zvezdi poništen regularan gol - rekao je Petrović agenciji Beta.

Petrović je naveo da je taj detalj greška pomoćnog sudije. Takođe, Petrović je prokomentarisao i situaciju kada je Partizan poveo golom Nemanje Nikolića.

- Ostale situacije, kao što je pogodak Partizana, moraju da se analizira jer se ne vidi ko je odigrao loptu pre nego što je došla do Nikolića. To će se tek analizirati, ako je napadujući igrač igrao loptom to je još jedan ofsajd - dodao je Petrović.

Treća upitna situacija je kod kontakta u kaznenom prostoru Crvene zvezde kada Partizanu nije sviran penal. Petrović je istakao i da je sudija Danilo Grujić morao Nemanju Nikolića da pošalje u svlačionicu na kraju utakmice posle sukoba igrača dve ekipe.

- Bilo je nervozno, puno prekršaja. Očigledno da su neki, ne svi igrači, ali dobar deo njih, kao i treneri podlegli atmosferi u derbiju i tome šta on nosi. To je što mogu odmah da kažem.

Sve ćemo detaljno analizirati. I situacije koje izgledaju čiste i one o kojima ne možemo da se izjasnimo u ovom trenutku - rekao je Petrović.

Utakmica između Zvezde i Partizana u 24. kolu Super lige završena je nerešeno 1:1, a Sudijska komisija će posle kompletne analize preduzeti odgovarajuće mere.

VIDEO - GOOOL ZA ZVEZDU! Pavkov za izjednačenje 1:1

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dis

    2. mart 2019 | 21:32

    Ne trebate da analizirate nego Derbi treba da sude strane sudije i tacka .

  • Hogar

    2. mart 2019 | 21:32

    A penal za Partizan.

  • Bane

    2. mart 2019 | 21:30

    Ovo je strasno..jeste zvezdi cist gol ponisten...ali ovaj Petrovic sve iznese pet minuta posle utakmice...a kad je partizan ostecen e onda ce komisija videti....daj Petrovicu vaaaaar....pa bi zvezda vodila 1:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA