Milojević ljut posle derbija: Sve ovo ovde je jedna tajvanska kanasta! Hajde da ne pričamo o igri, već o činjenicama! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 35

Trener crveno-belih imao je velike zamerke na račun suđenja

Kako se utakmica odvijala, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je mogao da bude zadovoljan konačnim ishodom 159. večitog derbija protiv Partizana.

Međutim, može da bude ljut i na sudije koje su poništile gol El Fardu Bena u 23. minutu. Logično, pitanje je kako bi se meč odvijao da je tada stajalo 1:0 za crveno-bele.

- Šta da kežm o derbiju? Bio je to jedan derbi gde je ranije napravljena atosfera da je jedan klub konstatno osštećen, a videli ste situaciju kod gola Bena. Regularan, čist gol, nam je poništen. I ova druga situacija je jako sumnjiva, da ne kažem da je njihov gol bio iz ofsajda - rekao je Milojević i dodao:

- Nije baš ni igračima bilo svejedno. Odmah na klupi smo dobili informaciju da je gol regualaran, U ovakvim sitiacijama sve bi verovatno bilo drugačije da je gol priznat. Onda i lakat Nikolića.

Nastavio je Milojević u istom tonu.

Foto: Marko Jovanović

- I onda ćemo sada da pričamo kako je neko bio bolji u prvom, neko u drugom. Sve će se tako završiti i opet idemo dalje. Ovo vreme koliko sam ovde opet dolazimo do toga da cela ta atmosfera, da smo mezimica... Ma, da vam kažem! Ovo ovde je sve jedna tajvanska kanasta (izmišljena kartaška igra u kojoj je iskorišćena naivnost čoveka). Ne pričamo o činjenicama, a činjenice su da smo debelo oštećeni. To su mnogo velike stvari za jednu utakmicu kao što je ova ovde. Zašto uoptše pričamo o igri, zašto ne pričamo o tim situacijama?

Osvrnuo se Milojević potom i na samu igru.

Zadovoljan sam igrom u derbiju. Derbi jeste upravo to da u njega treba da uđete srčanije. To su momenti koji vas ponesu. I u jednoj i drugoj ekipi imate igrače koji vam nešto ne donesu šta bi trebali, a onda imate debitanta kog ponese atmosfera. Generalno, nijedan derbi u zadnje vreme nije bio lep - jasan je bio Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    2. mart 2019 | 21:27

    Klasicno zataskivanje igre svojih igraca...majstore sem tuce i dranja ko konj nista nisi pokazao

  • Samo ralno

    2. mart 2019 | 21:50

    Zašto niko ne kaže realno, da je ovo teška tuga od fudbala?! Trče svi oko lopte u krugu od 30 metara kao deca na livadi. I standardno kukanje na sudjenje. Dajte malo igrajte fudbal! Kakva igra takvo i sudjenje!

  • PFC

    2. mart 2019 | 21:29

    Imas tim od 50 miliona evra, apo drugi out te sudije cuvaju od poraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA