Zvezda dovela novog napadača: Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje i jedva čekam da zaigram (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 21

Crnogorac stiže iz Zete gde će ostati na pozajmici do leta

Crvena zvezda ima novog napadača - Nikola Krstović potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima!

Vest koju je prvi objavio portal ''cg-fudbal.com'' potvrđena je i Telegrafu koji saznaje da je će srpski šampion na ime obeštećenja platiti oko 250.000 evra!

U pitanju je napadač Zete koji će u Golubovcima ostati do kraja sezone kao pozajmljen igrač, a onda će se na leto preseliti na Marakanu. Krstović imao 18 godina, ali uveliko gazi treću sezonu u seniorskom fudbalu. Do sada je postigao 25 golova u šampionatu Crne Gore.

Talentovanog napadača želeo je i Partizan, kao i Palermo. Krstovića su italijanski mediji tada uporedili sa Mirkom Vučinićem.

- Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu Crvene zvezde i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi. Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova - rekao je Krstović koji je nešto kasnije i promovisan na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    25. februar 2019 | 17:43

    Terza magija!!!

  • LA[K]I

    25. februar 2019 | 17:41

    Fantastican potez Zvezdine uprave! Radi se o sjajnom mladom napadacu, jednom od najboljih u regionu u ovom trenutku! Zasluzio je da dobije veliku priliku i evo sada mu se ukazala. Ocekujem da ce biti sjajan tandem sa Joveljicem!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. februar 2019 | 17:31

    Јер нам се тако може!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA