Bata Mirković nije mogao da čuje bolje vesti pred 159. večiti derbi: Vratio se ključni igrač Partizana!

 
  • 35

Fudbaler posle dužeg vremena uz saigrače na terenu, a nije isključeno da dobije određenu rolu na stadionu “Rajko Mitić” narednog vikenda

Opcija više za trenera Partizana Zorana Mirkovića, za predstojeći 159. večiti derbi je – Danilo Pantić!

Vezista crno-belih se konačno oporavio od hronične upale Ahilove tetive, koja ga je mučila od početka priprema i nije dozvolila da se posveti obavezama na pravi način, pa će danas, posle duže vremena, na teren zajedno sa saigračima!

Možda je vest o lakšoj povredi Zorana Bambija Tošića pomalo i zabrinula navijače Partizana pred okršaj sa Crvenom zvezdom (subota, 2. mart od 18 časova).

Ali, uporedo sa rešavanjem pomenutog problema, medicinski tim crno-belih, u saradnji za jednim od najboljih svetiskih stručnjaka za pripremu i oporavak fudbalera – Andrejom Milutinovićem, uspeo je da se izbori sa povredom Pantića, koji je konačno dobio dozvolu da radi sa ostatkom tima.

To praktično znači, ukoliko rad veziste u narednim danima protekne bez problema, da će trener Mirković imati i Pantića na raspolaganju narednog vikenda, u duelu sa večitim rivalom.

U kojoj meri – teško je reći, jer fudbaler tek treba da uđe u takmičarski ritam, ali s obzirom na to da se radi o fudbaleru koji potezom može da reši tok meča, ne bi začudilo ako ipak dobije određenu minutažu na stadionu “Rajko Mitić”.

VIDEO: Dribling Rikarda u stilu Ronaldinja

(Z. I.)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. februar 2019 | 12:03

    "Кључни" играч ће имати прилику да игра против; најскупљег и најбољег тима у региону, пред најбољом публиком у светским оквирима, а такође је битно што ће имати прилику да игра на лепом травнатом терену, евролигашком, а не на кртичњаку.

  • Ni Ni

    25. februar 2019 | 12:18

    Upravo, plata zaposlenima kaaad???

  • Zox

    25. februar 2019 | 12:16

    Jedinu lepu vest koju je mogao da cuje je da je derbi odlozen,jedino tako moze da izbegne ponizenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA