Ne uklizavaju jer bih im izlomio nešto, najbolje driblam: Ovako je kad predsednik igra fudbal

 
  • 0

Dok je Žorž Vea bio klinac u Monroviji, ili zvezda Milana, nisu ga štedeli

Vremenom se sve promenilo jer je Žorž Vea od dana kada je igrao za Monako, Milan, Čelsi prešao dug put i nedavno obeležio godinu dana kao predsednik rodne Liberije.

Za fudbal i dalje gaji žicu, pa ima i svoj tim "Vea ol-stars", koji igra protiv drugih lokalnih ekipa na terenu Ministarstva odbrane Liberije. Jedina razlika u odnosu na igračke dane je što više niko ne sme da mu ukliza kada hoće da mu oduzme loptu.

- Ne, ne, nije to predsednički dekret, ne markiraju me jer sam najbolji dribler i zato što bih im iščašio neki deo tela, jer sam lucidan - odogvorio je Vea u razgovoru za BBC.

Foto: Profimedia/AFP

Međutim, novinar BBC-ja nije bio ubeđen, pa se obratio bivšem igraču Arsenala (sada treneru Veinog tima), Kristoferu Vreu i dobio drugačiji odgovor.

- Niko ne sme da startuje na Veu. Savetujemo ljudima da ne ulaze u duele sa predsednikom i da izbegnu kontakt: bez grubosti sa predsednikom - rekao je Vre.

(Telegraf.rs)

Video: Tamnoputi navijač Zvezde došao na meč protiv Monaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA