Došao sam u Zvezdu na svoj rođendan i ostvario san: Crveno - beli predstavili novo pojačanje! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Milan Gajić zvanično postao član Crvene zvezde

Crvena zvezda je uspela da završi transfer Milana Gajića, koji iz Bordoa stigao na Marakanu, On dolazi na najveći srpski stadion bez obeštećenja, ali će Bordo dobiti određeni procenat od naredne prodaje, koji bi trebalo da iznosi oko 20%.

ŽELI TITULE I LIGU ŠAMPIONA

Upravo to je bila i poslednja kočnica za transfer, koji je bio izvestan, ali se čekalo da Bordo da konačni odgovor, što se konačno i desilo, a Zvezda je odmah promovisala svog novog igrača.

Gajić će na Marakani imati platu od oko 30.000 evra mesečno i pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka, gde Zvezda ima Filipa Stojkovića, kome je često alternativa bio Marko Gobeljić, koji može da igra na više pozicija.

- Prethodnih godina je kružila priča da treba da se vratim. Eto desilo se to sada da baš na rođendan, ili tu koji dan ranije dogovorim saradnju sa klubom. Drago mi je što sam u ovom trenutku došao, jer osećam da sam zreo fizički i psihički da iznesem pritisak koji nosi igranje u Zvezdi - rekao je Gajić.

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

- Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, sa drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom - rekao je Gajić za klupski sajt.

Gajić je nekadašnji zlatni orlić sa Novog Zelanda, bio je na meti Zvezde neko vreme, a želeo ga je i Partizan.

VIDEO: Ovi Srbi su ostvarili najveće transfere u zimskom prelaznom roku

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA