Sergej skrivio penal u 124. minutu, ali je Lacio sa bele tačke obezbedio 1/2 finale Kupa (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Svašta smo videli u Milanu...

Kakva drama na Đuzepe Meaci!!! Drama vredna derbija između Intera i Lacija koji je, na kraju, pripao gostujućem timu, ali tek posle penala - 3:4 (0:0, 1:1)

Reklo bi se - zasluženo, pošto je iner penals eriju izborio u 125. minutu posle nespretne intervencije Sergeja Milinkovića Savića 60 sekundi ranije.

Udario je Sergej protivnika u vrat ramenom, a sudija je pokazao na penal koji je Ikardi iskoristio za 1:1. Prethodno je Ćiro Imobile u 108. pogodio za 0:1.

A u penal seriji za domaćina su bili neprecizni Martinez u drugoj i Najngolan u petoj seriji, dok je Handanović takođe u drugoj odbranio šut Durmisiju.

Što se tiče same igre, Vekino i Kandreva su bili najbliži golu za Inter u drugom poluvremenu, dok je upravo Imobile imao najbolju šansu za goste.

Šansu za Lacio, tačnije zicer, propustio je Kaseido u 89. minutu, ali se iskupio asistencijom za Imobilea u pomenutom 108. minutu.

Prethodno je Inter u 98. tražio penal, sudija je konsultovao VAR koji je rekao da penala nema!

Lacio se ovom pobedom pridružio Atalanti, Milanu i Fjorentini.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA