Dug razgovor Milojevića sa jednim igračem, pa akcija: Zvezda se na 2 stvari fokusirala pred novi meč! (VIDEO)

 
  • 1

Prštalo je na poslednjem treningu Zvezde, a radilo se posebno na prenošenju lopte protiv određene formacije i na realizaciji

Trening Crvene zvezde u utorak bio je posvećen pripremi za meč protiv Austrije Beč, koja će biti daleko ozbiljniji takmac od dosadašnja dva rivala.

Foto: Telegraf.rs

Nije baš dobro poznati Salcburg, ali je opet daleko respektabilniji takmac od Nordhauzena, u pitanju je petoplasirana ekipa Austrije, pa će realizacija morati da bude daleko bolja od 2:0 iz prethodnog meča.

Foto: Telegraf.rs

Pre treninga, trener Vladan Milojević imao je dug i ozbiljan petominutni dijalog sa svojom produženom rukom na terenu, Markom Marinom, momkom od kog se očekuje da Zvezdu povede ka duploj kruni kao plejmejker i mozak ekipe.

Foto: Telegraf.rs

Primetno je bilo i da je Milojeviću raspoloženje bilo na vrhuncu, pa je bio među najagilnijima u igri ševe, ostavljajući čak i pomalo zbunjujući utisak na Erika Jirku, dok se starosedelac Marko Gobeljić čak nije ni libio da ozbiljno ukliza šefu stručnog štaba.

Foto: Telegraf.rs

Posle ševe i smeha, radilo se daleko ozbiljnije na detaljima prenošenja lopte u sistemu protiv formacije 4-4-2, u čemu je direktno Milojević sve koordinisao sa Vujadinom Savićem, Nemanjom Milunovićem, Brankom Jovičićem, Goranom Čaušićem i Milošem Vulićem.

Pozdrav Zvezdana Terzića i Vladana Milojevića Foto: Telegraf.rs

Sa druge strane, Milan Kosanović je predvodio vežbe završnice i šuta sa svim ofanzivcima, od Milana Jevtovića do Ričmonda Boaćija, koji je u nekoliko navrata prilično burno reagovao zbog slabe završnice, pojedine lopte su letele i preko visoke zaštitne ograde postavljene iza gola, dok je u jednoj seriji od 10-ak udaraca odličan bio Dejan Joveljić, sa skoro savršenim učinkom.

VIDEO - Vladan Milojević fintama bacao igrače Zvezde na travu

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA