Anćelotijev napadački "trozubac" skršen o Milanov zid (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Bez golova u derbiju Serije A, Milik, Insinje i Mertens bez uspeha protiv defanzive "rosonera", Karleto posle 18 godina predvodio tim protiv bivšeg kluba na "San Siru"

Milan i Napoli podelili su "plen"u meču 21. kola Serije A, bilo je 0:0, a najodgovorniji za takav epilog, pored neefikasnih napadača dva tima, bili su golmani Ospina i Donaruma.

Sa nekoliko ključnih intervencija u kritičnim situacijama spasili su svoje timove poraza, a prvi su zapretili gosti preko Kaljehona, čiji je volej spretno zaustavio čuvar mreže "rosonera" paradom kod prve stative.

Inače, Anćeloti je na teren izveo najofanzivniju moguću postavu, sa Insinjeom, Mertensom i Milikom kao udarnim triom. Pkazalo se na kraju da ni u takvom udarnom napadačkom poretku Napoli nije uspeo da pronađe put do mreže vrlo raspoloženog Donarume.

Imao je i Milan svojih šansi, najaktivniji i najopasniji bili su Kutrone, Čalhanoglu i skorašnje pojačanje iz Brazila Lukas Paketa, koji je sa nekoliko poteza pokazao da su "rosoneri" u njemu dobili vrhunskog majsotra ove igre.

Za Milan je u ovoj utakmici debitovao i Poljak Pjontek (ušao u 71. minutu), ipak doskorašnji golgeter Đenove nije imao puno prostora da zapreti grantinoj odbrani Napolitanaca kojom je komandovao snažni Kulibali.

Pre meča, bilo je dosta emocija sa tribina usmerenih ka idolima navijača domačg kluba: Ševčenko je kao specijalni gost pozdravio stadion, a uručen mu je uramljen dres sa njegovom "sedmicom".

Ovacijama je pozdravljen i bivši trener Milana Karlo Anćeloti, koji je prvi put posle 18 godina predvodio neki klub protiv "rosonera" na "San Siru".

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA