Milvol posle krvavog pira navijača šokirao Everton i u 94. minutu ga izbacio iz FA kupa

 
 ≫ 
  • 0

Niko sa Gudisona nije očekivao ovakav rasplet meča šesnaestine finala FA Kupa

Da je neko "Karamelama" rekao da će do 75. minuta da vode i na kraju da izađu pognute glave sa terena ne bi verovali. Upravo to se desilo na stadionu The Den u Londonu jer je Milvol pobedio 3:2 preokretom u poslednjih dvadesetak minuta susreta.

Utakmica je imala krvav šlagvort pošto je pred meč došlo do žestoke tuče navijača dve ekipe. Everton je bio veliki favorit protiv devetnaestoplasiranog tima Čempionšipa i to je potvrdio golom Rišarlisona u 43. minutu.

Milvol uspeva da izjednači do poluvremena pogotkom Gregorija u nadoknadi, da bi u 72. minutu Dženk Tosun doneo novu prednost gostima iz Liverpula. Samo tri minuta kasnije, isti scenario kao i u prvom poluvremenu. Džejk Kuper pogađa i Milvol je imao u šakama bar eventualni revanš.

Za potpuni šok pobrinuo se Mari Valas koji je u 94. minutu zatresao mrežu, pobrinuo se za najveće iznenađenje ove runde i eliminaciju Evertona iz takmičenja.

Mančester siti je lagano prošao dalje "petardom" protiv Barnlija, Votford je pobedio Njukasl 2:0, Brajton i Vest Bromvič Albion su odigrali nerešeno 0:0, Derbi je eliminisao Akrington sa 1:0. Prošao je i Donkaster sa 2:1 nad Oldamom, Midlzbro i Njuport su remizirali 1:1, kao i Portsmut i Kvins Park Rendžers, Šruzberi i Vulvsi su dali po gol više 2:2, a Svonsi je pobedio Džilingem sa 4:1.

VIDEO - Filip Stuparević: Odbio sam Zvezdu i Partizan, hoću u Premijer ligu

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA