Pala cena Srbinu, ništa od 150 miliona: Inter za Sergeja nudi "smešnu" sumu!

 
 ≫ 
  • 19

Iako je bilo reči da fudbaler vredi oko 150 miliona, po svemu sudeći to se neće desiti

Srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu cenu, pa je sada Inter jedini spreman da ponudi 50 miliona evra u januaru, tvrde italijanski mediji.

Sergeja su letos želeli evropski velikani poput Juventusa, Milana, Mančester Junajteda, Real Madrida, ali je prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito odbio sve ponude jer je zahtevao astronomskih 150 miliona.

Na stolu je imao ponudu od 100 miliona, veruje se Milana kroz pozajmicu i otkup ugovora, ali je Lotito insistirao na većem novcu jer je verovao da će bivši đak Vojvodine samo da uveća tržišnu vrednost u novoj sezoni.

Kako se to nije desilo, odnosno Milinković-Savić ne igra u skladu sa očekivanjima, Inter je jedini ostao u red za njega i to na zahtev novog sportskog direktora Ðuzepea Marote, koji je Srbina hteo da dovede u Juventus.

Ipak, "neroazuri" neće ponuditi više od 50 miliona i toga je svestan Lotito, ali će pokušati da u tom poslu ubaci određene bonuse da potencijalni transfer naraste.

VIDEO: Izgledalo je kao da je bilo lako, ali...

(Telegraf.rs)Ništa od 100

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    20. decembar 2018 | 13:35

    Svetsko prvenstvo ce da ga košta karijere. A kad se vratio u klub nastavio je sa prisečnim partijama i to rezultira cenom na tržištu. Ali iskreno, ako je i ovo istina to je cifra boli glava, jer ni izbliza je ne zaslužuje. On je naš ali realnost je realnost.

  • Boka

    20. decembar 2018 | 14:07

    Luka Jovic je za ovog Bog

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    20. decembar 2018 | 13:25

    Ови из Интера су луди дефинитивно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA