Ne može se protiv Juventusa i Ronalda: Bleki Milenković i saigrači upali u mašinu za "mlevenje mesa" (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

"Bjankoneri" u zaletu, Portugalac postigao 10. gol za šampiona

Impresivno deluje Juventus i ove sezone, u 14. kolu 13. pobedu je upisao u Firenci gde je pokazao svu svoju moć protiv "ljutog" rivala Fiorentine - 3:0.

Kao i Juventus, i Kristijano Ronaldo je nastavio niz za rubriku "verovali ili ne", Portugalac je postigao svoj 10. gol i tako postao najbolji "ruki" kluba još od 1957/58. nadmašivši seriju golova tadašnjeg novajlije Džona Čarlsa.

Za domaći sastav, od početka do kraja, igrao je i srpski reprezentativac Nikola Milenković, zaradio je žuti karton za jedan start u drugom poluvremenu, žestoko se "pobio" sa Mandžukićem, Ronaldom i ostalim iz ofanzivnog reda "bjankonera", ali uzalud je bio njegov trud - Juve je tri puta pronašao put do gola ljubičastih.

Prvi put u 31. minutu, kada je Betankur, na dodavanje Dibale, ostao pred pukotinom u odbrani domaćeg tima, i kaznio to preciznim udarcem u donji levi ugao gola.

Sve je od tada išlo "na vodenicu" gostiju, Fiorentina je morala da se otvori, rizičnije da napada, a to je protiv tima kao što je Juve, klasično samoubistvo.

Kjelini je efektnim udarcem, istina uz odbitak od igrača Fiorentine, pogodio za 2:0 i tada već potvrdio tri boda za tim iz Torina. I u toj situaciciji Ronaldo je bio blizu da zakači loptu koja je već išla u gol, videlo se koliko je željan da bude strelac, a želja mu se ostvarila desetak minuta pre kraja.

Gosti su dobili penal, odakle je Portugalac bio neumoljiv, pokazao kako se izvodi kazneni udarac, a svoj golgetrski saldo u Italiji uvećao na dvocifren broj pogodaka.

Pobeda je Juve učvrstila na prvom mestu sa čak 11 bodova više od Napolija, koji u nedelju igra svoj meč.

Serija A, 14. kolo

Subota

SPAL - Empoli 2:2

(Kurtić 5, 66 - Kaputo 24, Krunić 43)

Fjorentina - Juventus 0:3

(Bentankur 31, Kjelini 69, Ronaldo 79pen)

Sampdorija - Bolonja 4:1

Nedelja

Milan - Parma 12:30

Sasuolo - Udineze 15

Frozinone - Kaljari 15

Torino - Đenova 15

Kjevo - Lacio 18

Roma - Inter 20:30

Ponedeljak

Atalanta - Napoli 20:30

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA