Trener pogođen u glavu, golman "popio" šamar: Potpuni haos u edinburškom derbiju! (VIDEO)

 
  • 0

Navijači obe ekipe bili su u prvom planu

Fudbaleri Hartsa i Hibernijana odigrali su 0-0 u edinburškom derbiju u okviru  11. kola škotske prve lige, a utakmicu su obeležili ispadi navijača obe ekipe. 

Tako je menadžer gostiju Nil Lenon pogođen u glavu novčićem, da bi nešto kasnije navijači Hibernijana udarili golmana domaćih dok je išao po loptu iza gola.

Zanimljivo je i to da je Harts postigaa gol u 2. minutu sudijske nadoknade, ali je on poništen zbog ofsajda, što je nateralo trenera Hibernijana da dodatno provocira navijače.

- Ma to su kukavice! Gade mi se takvi ljudi. Baš bih hteo da upoznam tog junaka i stanem pred njega licem u lice. Mogli su da pogode bilo koga, svog trenera, sudiju, bilo koga... Besan sam, možda bi trebalo još da imamo još strože kazne. Da li se ovo tretira kao napad? Takve ljude treba staviti na stub srama - rekao je Neil Lennon.

Iako je derbi trebalo da predstavlja praznik fudbala incident za incidentom skretao je pažnju sa fudbala, što je na kraju i napad dvadesetpetogodišnjaka, na pomoćnog sudiju samo dodatno potvrdio.

Policija je nešto kasnije objavila da je izgrednik priveden.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA