Ovaj tiket obeležio je Zvezdin potop u Ligi šampiona: Golovi Nejmara, Embapea i Kavanija doneli Srbinu 120.000! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 5

Napadači širom Evrope igrali su sinoć za njega

Fudbal se igra zbog dobrih poteza, navijača ali, naravno, i novca koji zarađuju kako sportski radnici tako i kladioci koji imaju istančan njuh za pravi rezultat.

Jedan takav je u noći kada je Crvena zvezda u Ligi šampiona izgubila sa 6:1 zadovoljno trljao ruke, jer su, između ostalih, strelci sa tog meča na uloženih 200 dinara doneli srećnom Beograđaninu čak 120.000 dinara.

>>> Zašto Zvezda ne sme da opravdava i ublažava šamar iz Pariza?

Ludi tiket, kako je nazvan na društvenim mrežama pokazuje taktiku u kojoj se pogađaju strelci golova.

 Nekada standardni učesnici Lige šampiona Milan i Olimpijakos večeras igraju u Ligi Evrope, a kvota na pobedu Rosonera je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Olimpijakos.

Jović, Kostić i Gaćinović s jedne, Milinković-Savić s druge strane. Čeka nas uzbudljiv meč u Frankfurtu, kvota na Ajntraht je 2,30, a na Lacio 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Lacio

Tako se prognoza da će  Leo Mesi (Barselona) postići dva gola, a po jedan Edinson Kavani, Nejmar i Kilijan Mbape (PSŽ), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Lorenco Insinje (Napoli), Musa Marega (Porto), Mauro Ikardi (Inter) i Antoan Grizman (Atletiko) ispostavila kao pun pogodak, pa je kvota 605 za uloženih 200 dinara donela srećnom Srbinu fantastičan dobitak koji su mnogi okarakterisali kao prava "naučna fantastika".

Samo 200 dinara donelo je 1000 evra kladioničaru; Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA