Lekip nahvalio Zvezdu, a onda se izblamirao kod imena u startnoj postavi za PSŽ: Muslin Francuzima otkrio taktiku Milojevića (FOTO)

 
 ≫ 
  • 15

Francuski mediji podsetili na Zvezdinu slavnu prošlost i trijumf iz Barija

Naslovna strana Lekipa; Foto: Telegraf

Lekip je veliku pažnju posvetio dolasku Crvene zvezde u Pariz na meč Lige šampiona, pa je pao veliki osvrt na šampionsku titulu crveno-belih iz Barija.

Na dve strane je Lekip pisao o generaciji Pančeva, Savićevića, Prosinečkog, Mihajlovića i ostalih asova, dominira fotografija sa Napolija gde upravo Savićević i Mihajlović nose ušati pehar, uz izjave Dragana Džajića i Ante Drobnjaka, nekadašnjeg igrača koji je deo karijere proveo na Marakani.

Lekip o meču PSŽ - Zvezda; Foto: Telegraf
Dve strane Lekipa posvećeno je legendarnoj Zvezdinoj generaciji iz Barija, a imao je i izjavu Muslina; Foto: Telegraf

Nezaobilazna je bila i društveno-politička retrospektiva, pa su politikolozi koji su se posebno bavili balkanskim pitanjima pokušavali da rastumače dešavanja posle raspada SFRJ i kako je to uticalo na posrnulog giganta, koji je pre nekoliko godina ostao i bez licence.

Naravno, Slavoljub Muslin je takođe govorio pohvalno o crveno-belima kao porodici, jedinstvu u igri i disciplini, ali i uz malo priznanje da je Borjanov dan iz snova izvukao remi protiv Napolitanaca.

- Ova ekipa ima moral i disciplinu kada je 0:0, ali treba videti kako će se ponašati ako budu gubili sa 1:0 ili 2:0, pitam se da li će napasti. U istoj situaciji su bili u Salcburgu i uspeli su za dva minuta da stignu od 2:0 do 2:2 golovima Bena. Ali, ne mislim da će Zvezda da napada - zaključio je Muslin.

Navijači Zvezde u posebnom fokusu francuskih novinara; Foto: Telegraf
Postave koje očekuju francuski mediji; Krstičiću promašeno ime; Foto: Telegraf

Damijan le Talek je bio zadužen za analizu defanzivne linije, posebno je istakoa Vujadina Savića kao igrača koji dostojno nosi kapitensku traku, uz mali skauting Borjana, Stojkovića, Rodića i Degeneka. Bilo je reči i o tenzijama, povećanim merama bezbednosti o čemu smo već pisali, a Le Parizijen je eksperimentisao sa sastavom Crvene zvezde, s time da se potkrala mala greška - Krstičić je oslovljen kao nekadašnji igrač Aleksandar Kristić, uz Jovančića i Kafua kao startere.

VIDEO: Park prinčeva, stadion na kom Zvezdu čekaju najveće svetski asovi

VIDEO: Milojević odgovorio na otkrivenu taktiku trenera PSŽ- a

VIDEO: Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO: Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“.

Posle remija u Beogradu Napoli želi pobedu protiv Liverpula, i kvota na takav ishod je 3,25, dok pobeda Engleza „plaća“ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona.

(Telegraf.rs)

(Izveštač Telegrafa iz Pariza - Bojan Vinulović)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    3. oktobar 2018 | 10:56

    Petarda u najavi.

  • Grimy

    3. oktobar 2018 | 11:20

    Dilema je samo koliko? Bice puno jer su pukli od Licerpula a svesni su da ce ih i Liverpul napumpati, tako da bice kisa golova sa pojacanim vetrom i mestimicnim padavina snega... A sad mali partizan bla bla bla ne navijam za partizan paceri vec za zvezdu samo sam surovo realan a ne ko vi koji je dizete u nebesa... Nisu igraci zvezde mitska bica pa da mogu nemoguće... Nisu rodjeni na Olimpu ne igra hercules za zvedu budi te realni... Napred zvezda ali samo do pola terena da se ne otvori previše.

  • Vasa

    3. oktobar 2018 | 11:21

    PSZ ZVEZDA REZULTAT 0-1 !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA