PSŽ se zvanično obratio navijačima Zvezde s kartom: Postoji mogućnost da vas ne pustimo na stadion! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 40

Pariski klub strahuje, pa je poslato još jedno pismo predostrožnosti

Pari Sen Žermen sve ozbiljnije pristupa pripremi za meč sa Crvenom zvezdom, ali i sa druge strane, kako bi na tribinama sve proteklo idealno.

U protekla dva dana, Le Parizijen je objavio da se očekuju oko 2.000 navijača Crvene zvezde koji su kupili dostupne ulaznice, bez bilo kakvog organizovanja i planiranog grupisanja.

To je i logično s obzirom na suspenziju izrečenu Crvenoj zvezdi, srpskom šampionu zabranjeno je deljenje, odnosno prodaja ulaznica za gostovanja i poseban sektor gde bi svi bili smešteni, što nije bilo dovoljno da zaustavi individualne pokušaje da se do ulaznica dođe.

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“

Ništa zvezdaše nije moglo da spreči da dođu do ulaznica u Salcburgu, nešto slično viđeno je u Parizu, gde su se mnogi na razne načine snašli kako bi do karata došli, a pred sam meč, klub je kontaktirao sve kupce karata čija su imena lako prepoznata kao srpska, i to mejlom sledeće sadržine.

Na tribinama će sigurno biti navijača Zvezde Foto: Telegraf

- Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbegnu predstavljanje obeležja klubova kako bi se osigurala bezbednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se proceni da su se oglušili o ovu preporuku - navodi se u pismu dostavljenom Telegrafu od jednog navijača.

Foto: PSŽ

VIDEO - Milojević odgovorio na otkrivenu taktiku trenera PSŽ- a

VIDEO - Trening Zvezde na Parku prinčeva

VIDEO - Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO - Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

(Iz Pariza, B. Vinulović)

Video: Milojević: Spremali smo se za ovu utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda = IDEA

    3. oktobar 2018 | 09:00

    Veceras uzivancija uz klopu i pice. Gazenje sledi. Zabranjeno za +18. Gaziiiii...

  • ULTRA RED STAR ⚽️🏆🥇🎆

    3. oktobar 2018 | 09:15

    Gledam i ne verujem citam komentare sve sto se objavljuje u vezi CZV i PSG.Komentarisete kako ce da izgubi Zvezda ,pa i da izgubi a nece izvukli makar bod odlicno je za klub,a vi isti sto blatite Zvezdu idete na sever Marakane i bodrite je,onda niste navijaci i nemojte onda za vas bolje da dolazite,jer kako se ponasate prema svom klubu takvi ste i u stvarnom zivotu- Dvolicni i licemerni! Dovidjenja! Zivela Crvena Zvezda! DO POBEDE!

  • baradja

    3. oktobar 2018 | 08:18

    Ovo je bruka i sramota za UEFA-a,za fudbal uopšte...Dokle s tim rasizmom gospodo sa "divljeg zapada"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA