Kvota na Zvezdu protiv PSŽ-a je najveća u istoriji Lige šampiona: Evo i kakve su šanse da crveno-beli daju gol

 
 ≫ 
  • 38

Bukmejkeri su očigledno uvereni u trijumf Nejmara, Mbapea, Kavanija i ostatka ekipe

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se pred ispitom svojih karijera, pošto će na Parku prinčeva u sredu od 18.55 igrati meč 2. kola grupoe C Lige šampiona protiv najskuplje ekipe sveta - Pari Sen Žermena.

Samo Nejmar vredi pet puta više od celog tima Zvezde, pa je jasno koliko je čitav fudbalski svet uveren u ubedljivu pobedu Parižana.

Šampion Francuske je i poražen u prvom kolu grupe na Enfildu sa 3:2, pa im je pobeda imperativ, a pokušaće verovatno i da poboljšaju gol razliku, pa gotovo svi očekuju da se Zvezda vrati iz Pariza ubedljivo poražena.

I kladionice su uverene u trijumf PSŽ-a, a to pokazuju i kvote za ovaj meč! Kvota u MOZZART kladionici za pobedu Zvezde je neverovatnih 35, što je verovatno i najveća kvota u istoriji Lige šampiona, kada je u pitanju "fiks" na jednu ekipu.

"Kec" je svega 1.08, a "iks" je okruglo 12.

Verovatno ni najveći optimisti među navijačima Zvezde ne veruju u pobedu svoje ekipe, ali može da im bude zanimljiva kvota da Zvezda daje bar jedan gol u Parizu, pošto je PSŽ u poslednjih nekoliko utakmica znao često da vadi loptu iz svoje mreže.

Kvota da će Zvezda dati bar jedan gol u Parizu je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

VIDEO: Ovako se Zvezda pripremala za PSŽ

(D. U.)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El Maestro

    2. oktobar 2018 | 12:23

    Ovo ce biti mozda i rekord Luge sampiona, ne bih voleo ali smesi se nekih 8:0

  • Sibin

    2. oktobar 2018 | 12:32

    Hahaha,to pokazuje koliko su smesan tim!!!!

  • Rajko

    2. oktobar 2018 | 12:27

    Pa glupo je uopste uporedjivati, samo 1 igrac PSZ-a vredi kao 5 timova zvezde, ali nikad se ne zna, moze se i njima desiti greska.. i za napoli su govorili da ce da nam daju 5-6 pa nam nisu dali nijedan, bili su bolji to je cinjenica ali nam nisu dali gol, a gleda se rezultat. Tako da svi koji pametujete cutite i uzivajte dok gledate najskuplju ekipu Evrope protiv sampiona iste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA