Sve rečeno o najcrnjem rekordu Ronalda: Alegri objasnio zašto Kristijano ne može da postigne gol u Italiji! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 10

Italijanski stručnjak objasnio je zbog čega je Ronaldu potrebno još vremena da se navikne

Fudbaleri Juventusa imaju maksimalan učinak u prva tri kola, u subotu je Parma pala sa 2:1, ali jedna stvar ipak brine navijače Stare dame.

Kristijano Ronaldo još nije postigao zvanični pogodak za klub, posti u prva tri meča, a zabeležio je čak 23 udarca na gol!

Napoli je u prva dva kola do pobeda stigao posle preokreta, ovog puta ne bi smelo da bude dileme, Sampdoriju je dobio na pet uzastopnih mečeva, šesti bi vredeo kvote 1,55. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za meč Sampdorija – Napoli.

Parma zatvorila Ronalda Foto: Tanjug/AP

To je rekord u Top 5 liga u šutevima bez pogotka, pa se već i prave nove paralele - primera radi, Geret Bejl je imao tri gola u tri meča iz 12 šuteva, proradio je i Benzema u Realu, pa mnogi smatraju da će Kraljevski klub samo dobiti više opcija bez Portugalca.

Sa druge strane, Masimilijano Alegri je kao trener Juvea objasnio zašto ne ide sve tako glatko.

Kad ću već jednom da dam taj gol... Foto: AP/Tanjug

- Serija A je liga gde se ekipe brane pažljivo, ne želim da kažem da li se brane bolje od drugih evropskih liga ili ne. Hajde da kažemo da su timovi veoma jaki u defanzivi i da su treneri veoma dobri.  Oni prostudiraju dobro svaki meč, pokušavaju da ne dozvole ni najmanji prostor drugim timovima.

- Svi potcenjuju Seriju A, ali ovde je veoma teško da igrač postigne 40 golova u sezoni. IGuainu je jednom pošlo za rukom, ali to je bio veliki izuzetak. Obično top strelac u Italiji postigne 26 ili 27 golova, obično najbolji strelac u Italiji ne osvoji titulu, to je možda bolje za nas - poručio je Alegri, stavljajući do znanja i da mu nije toliko bitan individualan učinak kome Ronaldo teži.

VIDEO - Da li biste pojeli Ronaldovu picu

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    2. septembar 2018 | 12:33

    Sta se lozite...pa svakom igracu treba malo vremena...promenio zemlju drugi stil igre...kada bude za par kola upalio masinu i pocne da daje golove onda ce te svi reci lako je njemu igra u Juventusu.Samo gledajte on je borac veci od mnogih

  • Nikola

    2. septembar 2018 | 12:56

    Kao da ne pratite fudbal, ronaldo ne igra nikad u pripremnom periodu ni jednu projateljsku utakmicu i uvek krece sampionat bez golova u prvih 4-5 gola ali zato kad krene da reseta bice jao kuku lele

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. septembar 2018 | 10:20

    Не верујем да њему треба 3 године прилагођавања као најскупљем трансферу у историји пртзна😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA