Kolarov i Matić podržali Stankovića! Ipak, Pantela je "u svom stilu" objasnio zašto bi trebalo doći na kamp Deki 5! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Mališani na Zlatiboru uče od najboljih

Nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković poslednjih dana je na Zlatiboru gde se održava njegov fudbalski kamp Deki 5.

Njemu su se priključili Marko Pantelić i Kristijan Kivu, bivši as Intera, kako bi svojim znanjem doprineli da učesnici kampa još više nauče o najpopularnijoj planetarnoj igri.

>>> Ovo su rivali Zvezde u Ligi Evrope u slučaju poraza od Trnave!

Nekadašnji kapiten naše reprezentacije kaže da mu nedostaje fudbal i da je to nadomestio radom sa najmlađima.

- Fali mi fudbal, morao sam i ja da se priključim i da igram fudbal. Nadam se da sam u ovih 7 dana uspeo da ovoj deci prenesem barem malo kako sam ja trenirao i kako sam živeo dok sam bio fudbaler - istakao je Stanković.

Kako navodi, za sada sve protiče u najboljem redu, svi učesnici kampa su prezadovoljni naročito jer su sa njima i poznati fudbaleri koji svojim prisustvom pomažu najmlađima u svim segmentima.

Marko Pantelić u dresu reprezentacije Srbije; Foto: MN Press

Tako je Marko Pantelić, koji je tokom karijere nosio dresove PSŽ-a, Crvene zvezde, Herte, Ajaksa i Olimpijakosa, tokom svog boravka na Zlatiboru podelio je par "roditeljskih saveta" zbog kojih je bitno da deca na kreativan način provode letnje raspuste i vredno treniraju.

- Najbitnije je lepo se razvijati, kao i to da se družiš na jedan lep način, a ne u zatvorenim prostorijama pored telefona i kompjutera i družeći se sa ljudima preko raznoraznih netvorka. Ono što je bitno je da imaš prisno druženje sa vršnjacima iz drugih gradova, da upoznaješ nove momke i ko zna kako će se ta druženja završiti - rekao je u svom stilu popularni Pantela i dodao:

-  Sjajna ideja mog prijatelja i kuma Dekija Stanković da okupi decu i omogući im vrhunske uslove u kojima će moći da treniraju i uče od najboljih. U naše vreme ovako nešto nismo imali. 

VIDEO: Pantelini roditeljski saveti

I Kriistijan Kivu oduševljen je odnosm dece prema fudbalu, kao i svime što je imao prilike da vidi tokom rada sa najmlađima.

- Jako sam srećan što sam ovde danas. Došao sam na poziv mog velikog prijatelja i brata Dekija. Reč je o dobroj ideji zahvaljujući kojoj će deca imati priliku da nauče od najboljih. Sjajno je što će moći da se druže i uče nešto od Dekija koji je bio veliki igrač i još bolji čovek. Prelepo se ovde osećam u vašoj divnoj zemlji i među ovim divnim ljudima i decom.

Sa druge strane, najmlađima su se javili i aktuelni reprezentativci nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, a njihove poruke možete pogledati klikom na video ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA