Da li je najveći transfer eksluzivac upravo najavio koji klub kreće u konačni lov na Sergeja?

 
  • 11

Čuveni italijanski novinar najavljuje novu bombu na Čizmi

Sergej Milinković Savić je ovog leta jedan od najtraženijih fudbalera na transfer pijaci! Veliki klubovi su ozbiljno zagrizli da dovedu Srbina, iako mu je cena pala nakon nešto slabijih partija na Mundijalu u Rusiji.

Pominjali su se Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Čelsi, PSŽ, Juventus... a najverovatnije je da se popularni SMS neće seliti iz Italije, jer deluje da je najozbiljnija upravo Stara torinska dama.

Kako je najavio čuveni italijanski novinar i jedan od najvećih svetskih ekskluzivaca kada su u pitanju informacije o transferima, Tankredi Palmeri, Juve posle dovđenja Ronalda, a zatim i najverovatnijeg povratka Bonućija, kreće u pojačavanje veznog reda.

Tu su dve glavne želje - Pol Pogba i Sergej Milinković Savić. Pošto je i Junajted zainteresovan za Sergeja, a u svojim redovima već ima Pogbu, najveće su šanse da ipak Juve dođe do Sergeja, dok bi dolazak Pogbe verovatno i značio selidbu Sergeja na Old Traford.

Juventus takođe prodaje Stefana Sturara, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Fiorentini, i Palmeri smatra da se time otvara prostor za dolazak Milinković Savića.

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA