Ovi klinci su sa ekskluzivne lokacije posmatrali veliki dan u istoriji Juventusa: Neko veoma važan je sleteo... (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Ronaldo je stigao da se skrasi, u ponedeljak će odraditi prvi zvanični trening u novom klubu

Dugo iščekivani dolazak Portugalca Kristijana Ronalda u Torino se dešava ovih dana. Njegovo zvanično pristupanje klubu, kao što je poznato, završeno je prethodnog meseca, on je potom skoknuo na zasluženi odmor, a u nedelju, dan pre prvog treniga u novom klubu, privatnim letom je došao na svoju novu destinaciju u karijeri.

Bivši as Reala, naravno, gde god se pojavi izaziva veliku pažnju, doduše sletanje je ovoga puta hteo da bude što manje medijski isparaćeno, i bez navijača, međutim želja mu se samo delimično ispunila.

>>> Mijatović govorio o Ronaldu: Da li je ovo razlog zašto je Portugalac napustio Real i otišao u Juventus?

Na jednoj od sporednih pista njegov izlazak iz aviona propraćen je povicima, navijakim pokličima srećnika koji su nekako uspeli da zauzmu pozicije uglavnom izvan aerodroma i odatle ovekoveče istorijski momenat.

Kamera klupske televizije "uhvatila" je dvojicu znatiželjnih dečaka sa telefonima, koji su imali Ronalda "kao na dlanu". Naravno, njihovoj sreći nije bilo kraja.

Inače, u toku dana u Torino je posle odmora stigao i Dibala, koji je sada, kao i kompletna ekipa, u debeloj senci portugalske zvezde.

Ekipa Jventusa trenutno se nalazi na severnoameričkoj turneji, gde igra prijateljske mečeve u "šarenom" sastavu, bez najjačih imena, koja će, sa Ronaldom na čelu, u ponedlejak prvi put raditi na početku priprema, a to su:

Daglas Kosta, Rodrigo Bentankur, Mario Mandžukić, Marko Pjaca, Blais Matuidi, Gonzalo Iguain i Pablo Dibala.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA