Milinković-Savić na odložno plaćanje: Juventus finansijskom akrobacijom želi da Ronaldu priključi i Srbina!

 
 ≫ 
  • 10

Paklen tim sastavlja Stara dama

Fudbalski klub Juventus vrlo ozbiljno je shvatio letnji prelazni rok pa tako planira da u svoje redove iz Lacija dovede srpskog reprezetnativca Sergeja Milinkvić-Savića.

>>> Azar menja Ronalda u Realu! Madriđani spremili brdo novca!

Od ranije je poznato da je Sergej velika želja Stare dame, ali kako se pitaju i Nebeskoplavi iz Rima, do transfera nije došlo jer predsednik kluba Lotito nema nameru da pusti igrača bez obeštećenja od minimum 100 miliona evra.

S obzirom na činjenicu da je aktuelni šampion Italije dobro "drešio kesu" dolaskom Kristijana Ronalda, smislio je način kako da odobrovolji Lacijale i u svoje redove ipak dovede jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta.

VIDEO: Milinković Saviću nije jasno zašto Mitrović nije iskoristio asistencije

Narodski rečeno, reč je o kupovini na odložno plaćanje. Tako bi Sergej mogao da zaigra uz Ronalda ako se prihvati ponuda od vrtoglavih 110 miliona evra u dve rate.

Kako prenose italijanski mediji, Alegri je rešen da po svaku cenu osvoji Ligu šampiona, a za to mu je potreban jak i konkurentan tim čiju bi okosnicu činio Ronaldo uz mladog i perspektivnog igrača kakav je reprezentativac Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manekeni

    13. jul 2018 | 13:25

    Ni jedan nas maneken ne vredi vise od 5 miliona a i to je puno.

  • Milan

    13. jul 2018 | 15:25

    Za LŠ mu treba bolji, iskusniji igrac...koji zna kako se osvajaju trofeji...Sergej jos nije blizu tog nivoa a nadam se da ce biti.

  • Boza

    13. jul 2018 | 14:40

    Koji Sergej Milinkovic-Savic, decko nema veze sa fudbalom. Da nije bilo Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, jos bi igrao ovde u nasoj ligi... 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA