Robija Vilijamsa čeka novčana kazna za srednji prst na startu Mundijala - Nikad nećete pogoditi koja suma je u pitanju! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 4

Britanski pevač Robi Vilijams šokirao je milione gledalaca otvaranja Mundijala

Britanski pevač Robi Vilijams šokirao je milione pratilaca svečanog otvaranja Svetskog prvenstva, kada je pogledao u kameru pokazao srednji prst i direktno opsovao. Vilijams je nastupao na Lužnjiki stadionu sa jednim od svojih većih hitova "Angels" u društvu ruske operske pevačice Aide Garifuline.

>>>Uživo, 2. dan Mundijala: Lepotice vladaju Moskvom, Španci posle skandala strahuju od Ronalda (VIDEO)

Problem je nastao zbog toga što je ruski predsednik Vladimir Putin izdao nalog još od ranije da će biti zabranjene psovke u filmovima, pozorištima i knjigama, što se odnosi i na javne nastupe.

Robi Vilijams je rekao kako je ovo odradio "besplatno", ali priznaje da je veliki fan fudbala i da mu je ovo ostvarenje dečačkih snova.

Fanovi su prokomentarisali da je sve to zbog organizatora koji su baš njega izabrali da nastupa na otvaranju. Međutim zbog ovog gesta zvezda britanske pop muzike moraće da plati kaznu od - 42 funte!

Ipak, za to ne mari, pošto su ga Britanci napali smatrajući da ih je izdao. Čak je bilo komentara "da je prodao dušu Putinu", i to baš u doba zaoštravanja odnosa.

Kako je proteklo otvaranje Svetskog prvenstva u Rusiji pogledajte u videu.

VIDEO - Brat iz Rusije se oduševio kad je čuo da smo Srbi

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    15. jun 2018 | 13:46

    Eto kome je pokazao srednji prst. Svojima zato sto su ga nazivali izdajicom i Terezi Mej. Sve je jasno u njegovom komentaru da je pevanje bilo ispunjenje decavkih snova.

  • Moma

    15. jun 2018 | 13:28

    Srednji prst je ,,uputio" britanskim medijima koji su ga proglasili za ,,ruskog plaćenika" i raspravljali koliko je novca dobio za ovaj nastup!Englezi vode hajku protiv Rusije i učešće njohove pop zvezde im je svojevrsno poniženje!OVO SAM URADIO BESPLATNO se odnosi na njegov nastup kojim je ostvario svoj san!

  • Sandra

    15. jun 2018 | 13:09

    Pa ako su tolike patriote mogli su da bojkotuju mundijal, nisu morali da idu u Rusiju. Licemjerni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA