Taj Srđan, taj Maksi... Šta je Muslina udarilo po glavi? Stepi se zbunio zbog Milinković-Savića, koji ga oduševljava na Jutjubu (VIDEO)

 
  • 4

Harizmatični stručnjak, bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Legendarni trener Dragoslav Stepanović imao je zanimljivo uključenje u program SOS kanala.

On je iz nemačkog ugla dao viđenje naše reprezentacije, uz simpatičan lapsus kada je spomenuo Sergeja Milinkovića Savića.

Iz kolegijalnog ugla, žao mu je što Slavoljub Muslin nije dobio priliku da vodi ekipu u Rusiji.

- Žao mi je što smo smenili čoveka koji je to završio, što se tiče Krstajića, on je nepoznanica, šta i koliko može, on poznaje ekipu, ali on nije vodio nikad ekipu, ne znam šta da očekujem. Repreprezentacija je uvek bila tim koji je mogao i trebao, kao u Južnoj Africi, pobeda protiv Australije je falila. Ne mogu da kažem šta bi moglo da bude iznenađenje, imamo dobru grupu, Kostarika i Švajcarska nisu bolje od nas.

Luka Jović, nova zvezda nemačkog fudbala Foto: Profimedia

On je pratio igre Mijata Gaćinovića i Luke Jovića u Ajntrahtu, koji je dobru sezonu krunisao Kupom Nemačke.

- Što se tiče Gaćinovića, bio je svetski prvak, i sada je bila konkurencija velika, ali za mene je Jović jedan od igrača koji će zablistati i zadiviti svet. Sve što sam video kada uđe, ja nisam video igrača koji uđe lakše u šansu nego što je Jović. On uvek ima 4-5 šansi, ne daje golove mnogo, ali njemu fali ta praksa, igra, to nema. Ako trener video sve što ja vidim, ova godina može da bude njegova. Verujem u njega i Gaćinovića, uz Mitrovića je Jović naš najbolji centarfor.

Velika je šteta samo što je Filip Kostić daleko od svog zenita.

- Niko ovde nije razumeo da se čovek iz Štutgarta preseli u klub koji se godinama bori za opstanak. Kako je otišao, ne znam ko ga je savetovao, igrao je i dobro i loše, ali moram da kažem da je kao njegov klub više igrao loše nego dobro. On je pravi igrač, žao mi je. Ali nije igrao tako da bi sada mogao da vodi tim.

U centru pažnje biće Sergej Milinković Savić.

Dečko od 100 miliona evra Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

- Moram da kažem da je taj Milinković mnogo bolji od Ljajića, ne vidim taj Srđan... da taj Maksi... da nije igrao kod Muslina, ne znam šta je tog Muslina udarilo po glavi da njega ne zove, iz kog razloga? Video sam neke utakmice, neko je na Jutjubu napravio njegove isečke, on ima mnogo neverovatne poteze, korak, šut, ideju, pravi je igrač koji vodi. Ljajić se mnogo zabavlja i vrti loptu u krug, a od njega mnogo toga nisam video da pomaže reprezentaciji. Pre sam za Milinkovića nego Ljajića.

VIDEO - Dejan Stanković sa tugom govorio o meču koji je Srbija 2010. igrala protiv Australije

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizan

    1. jun 2018 | 20:11

    Ljajic ce pokazati ko je tata u ovoj ekipi..

  • ex

    2. jun 2018 | 03:31

    Ljajic je mozsk ekipe on je najsmireniji sa loptom,negu bi je nikako a na ovom svetskom ce dolazati ko je on.pa samo ove sezone u italiji zasenio je italiane svojom igrom decko je virtuoz.Milinkovic je isto dobar i ako se ukombinuju bice to dobitna

  • Serhio

    2. jun 2018 | 09:51

    Steta je sto Katai ne ide na SP. Treba nam lucidan igrac, a mi ga nemamo na toj poziciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA