Otac mu je rekao "Sine, pimpluj loptu 100 puta i dobićeš šta želiš": 10 godina kasnije postao je najbolji strelac lige! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 18

Bio je klinac koji je ponekad voleo da ne ode na trening već sa društvom na igru, pa je otac morao da ga motiviše

Golgeter Zvezde i najbolji strelac Superlige Aleksandar Pešić ispričao je zanimljivu priču o tome kako je otac pronalazio načine da ga motiviše da trenira.

>>> Razmišljao sam da završim karijeru: Najbolji strelac Zvezde o istorijskoj sezoni, golovima, govoru Milojevića u svlačionici koji je sve preokrenuo (VIDEO)

- Kad si klinac, ne misliš uvek na trening. Ponekad želiš da se igraš i sa vršnjacima napolju. Kako ne bih gubio na treningu, otac je pronašao način da me motiviše. Našao je jednu malu loptu dao mi izazov.

>>> Nuđeni Partizanu, sada doneli titulu Zvezdi: Kojih 6 igrača crveno-belih umalo nisu završili u Humskoj?

- Ako uspem da pimpujem 100 puta kupiće mi šta želim. Naravno da sam vežbao svaki dan po nekoliko sati. Onda stanem pred njega, majku i sestru i pimpujem. Na 90 mi ispadne lopta, a oni kažu "Ništa, ne važi se, ajd ponovo"

- Tako da mi je to ostalo od malena i sad mogu hiljadu puta sa ovom malom da pimplujem - ispričao nam je Pešić.

VIDEO: Pogledajte šta je Pešić rekao o triku koji Zvezda koristi da potpiše igrače

VIDEO: Veliki intervju sa Aleksandrom Pešićem

(D.Stojmenović)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cex

    11. maj 2018 | 19:52

    Neznam zasto uopste smarate sa ovim kad je to jedan sasvim prosecan igrac,pola golova je dao iz penala,zaboravljate deo sezone kad je promasivao stopostotne sanse,... Takvih kao sto je on je puna nasa liga,samo sto je on iza sebe imao dobru ekipu,koja mu je sve to omogucila. Videce se sve kad ode u neki drugi klub,za njega ce i klupa biti premija.

  • Nusknvp

    11. maj 2018 | 19:43

    A mogao bi ovaj i na mundijal na kraju...a da, tamo nema penala pa nema ni golova :)

  • Timy

    11. maj 2018 | 20:07

    iskreeno , ovakvih igracac mozete nahvatati po zeljeznickim stanicama koliko zelite , al ovo je zvezda i on je 8.975 zvezdina zvezda za koju garantujem da ce zavrsiti u petoj kineskoj kod piksija koji ima muzej propalih zvezdinih zvezda...idemo dalje..svake sezone se rodi jedna nova zvezdina zvezda..sprdacina od kluba kojem to i lijepo stoji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA