Zvezdaši odahnuli: Milojević potpisuje novi ugovor i napada Ligu šampiona!

 
  • 43

Nove informacije iz Ljutice Bogdana kažu da je sve dogovoreno

Mnogi navijači Zvezde strahovali su od početka polusezone, jer nije bilo poznato da li će Vladan Milojević ostati na klupi crveno-belih, pošto mu je na leto isticao ugovor. Pominjale su se ponude Olimpijakosa, sada i CSKA iz Moskve, ali kako Telegraf saznaje trener crveno-belih će do kraja šampionata potpisati novi ugovor sa Zvezdom i tako prekinuti sve nedoumice.

>>> Koliko je novca Vladan Milojević doneo Zvezdi za samo jednu sezonu?

Prema našim izvorima sa Marakane, sve je danas dogovoreno načelno, a ostalo je samo da  se utanače neke sitnice i da potpis na ugovor bude stavljen.

Prema nekin informacijama koje su procurele,  Milojević će dobiti veću godišnju platu, u skladu sa rezultatima koje je ostvario prethodne sezone. Tako će dobiti "povišicu" i platu koja će biti iumeđu 400.000 i 480.000 evra.

VIDEO: Evo šta je Milojević rekao o svom ugovoru

Uskoro opširnije...

(S. R.)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma vrijedi milioone hahahaha

    4. maj 2018 | 17:39

    Ako se ne varam ovako ste pisali i za Grofa.Razlika je samo sto je grof iozubio namjesteno prvenstvo / pao sa stolice / a ovaj je doveo zvezdu do kraja vec odavno reziranoga takmicenja..i tadsam pisao isto..u zvezdi nisu vazni ni igraci ni trener..sve je placeno i samo se otaljava..to prizanaju i najvatreniji zvezdasi koji kazu da im se sve ovo gadi..a vi nastavite pisati bajke o ovom cudu od trenera koji donese titulu za koju se znalo od prvog kola..malo postenja ne bi bilo na odmet..

  • Dsczv

    4. maj 2018 | 17:34

    Uzeo si titulu Milojeee,Milojeee Milojeeee

  • Miki

    4. maj 2018 | 18:00

    Za razliku od Grofa on je znao da uzme namestenu titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA