Terzić: Dovodimo dva stranca na pozicijama Boaćija i Kange!

 
  • 10

Crvenio-beli igraju na jaču platu, pošto obeštećenje ne mogu da plate

Prethodni prelazni rok Crvene zvezde je bio za fudbalske udžbenike, a navijači najtrofejnijeg srpskog kluba se nadaju da bi nešto slično moglo da se dogodi i ovog leta.

Možda čak i bolje, ukoliko crveno-beli žele da igraju Ligu šampiona sledeće sezone.

Odlazaka sasvim sigurno neće biti do avgusta, a generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić otkrio je u razgovoru za Sportski žurnal da će na Marakanu doći dvojica stranaca.

- Angažovaćemo špica i desetku na pozicijama Boaćija i Kange koji su otišli zimus. Ne možemo da plaćamo veliko obeštećenje, ali možemod a damo jače plate - rekao je Terzić i dodao:

- Imamo mnogo igrača u opticaju. Mrkela je zadužen za strance, ceo maj će da bude van Beograda, gledaće uživo igrače i razgovarati sa njima. Dovešćemo dva kvalitetna stzranca i probiti limite.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djora

    3. maj 2018 | 08:25

    Prosipate novac na strance a imate mlade i kvalitetne igrace u nize rangiranih timova, koji uz dobrog trenera mogu da postanu klasa igraci.

  • Srdjan

    3. maj 2018 | 08:43

    Prvo probaj da zadrzis ovo sto imas

  • Djukela iz stitara

    3. maj 2018 | 10:38

    Tacno je da je Adzinjo klasa samo miloje to ne vidi decko je 10ka pa tek onda krilo...i decko moze da vredi i 10 milki lagano...e sad stranci nam ne trebaju pogotovo ti polufabrikati menadzerske prevare sto su se spominjali iz brazila i italije...aleksic je za njih bog meleg isto djuricic isto jevtovic isto i oni ce mnogo bolne da ginu za zvezdu nego neki tarzani zvezda tesko moze da ubode stranca ne samo sto nema para za kvalitetnog nego zato sto ih dovode tako sto ih menadzeri nude u kombinaciji a ne tako sto su oni pratili nekog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA