Nejmara u Real vodi čovek koji je zaradio bogatstvo na Zvezdi i Partizanu!

 
  • 0

Brazilac je izgleda ''pao u ruke'' Pinija Zahavija

Kako se približava letnji prelazni rok, glasine oko prelaska Nejmara u Real iz Madrida su sve glasnije i glasnije.

Te glasine je nedavno potvrdio i Nejmarov sunarodnik i saigrač iz PSŽ-a Tijago Silva. Doduše, nehotice. Pokušao je zatim da se opravda, ali šteta je načinjena.

Toliko da je klupko polako počelo da se odmotava i na površinu je isplivalo jedno ime - Pini Zahavi!

Brazilski mediji navode da je poznati menadžer uveliko krenuo da završava Nejmarov transfer u Real, da je skoro svaki dan na vezi sa predsednikom madriđana Florentinom Perezom, kao i da se sve češće i češće lično sastaju.

Foto: Profimedia

Takođe, otkriveno je da je Zahavi nedavno boravio u Brazilu gde se sastao sa Nejmarovim advokatima. Dakle, ''operacija Madrid'' je uveliko u toku.

Zanimljivo, Zahavi nije Nejmarov menadžer i njegovo ime se za napadača PSŽ-a tek nedavno prvi put povezalo. Inače, Zahavi je veliki novac zaradio zahvaljujući Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Setite se samo transfera Lazara Markovića, Andrije Živkovića i Luke Jovića. Primera radi, na transferu Lazara Markovića iz Partizana u Benfiku zaradio je oko 6.5 miliona evra.

To su samo neki od igrača koji su povezani sa Zahavijevim fondom. Istim onim koji je večitima ''uskakao'' sa parama kada je bilo gusto.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA