Mrkela: Pitao sam Milojevića da li ide u Olimpijakos, odgovorio mi je jednom rečju! (VIDEO)

 
  • 6

Zvezda neće lako pustiti Milojevića da ode!

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Olimpijakos demantovali su da će Vladan Milojević preći u pirejski klub na kraju sezone.

Grčki mediji su objavili da je Milojević prihvatio ponudu Olimpijakosa od dva miliona evra za dve sezone, što je pirejski velikan munjevito demantovao preko atinske Gazete.

Milojević još nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, koji će se završiti zaključno sa ovom sezonom, što je unelo crv sumnje u navijače.

Mladi stručnjak cenjen je u Grčkoj, gde je proveo veliki deo igračke karijere i trenerski se dokazao u Panioniosu, a uspesi u Evropi sa Zvezdom bili su dovoljni da izazovu interesovanje Olimpijakosa.

Ipak, za sada, od toga nema ništa, a Milojević je nedavno izjavio kako će se izabrati rešenje najbolje za Zvezdu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Ne bih voleo da se oko toga pravi bilo kakva fama. Sešćemo i razgovarati. Ja sam najmanji problem. U ovom trenutku me interesuje samo ekipa, uvek sam bio timski igrač i nisam gledao lični interes. Gledaću samo interes i dobrobit Crvene zvezde - rekao je Milojević.

Posle svega što su grčki mediji objavili, oglasio se i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

- Kada je Vladan Milojević dolazio u klub dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da posle godinu dana sednemo i dogovorimo se o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne treba davati na značaju. Treba nam mir i stabilnost. Razgovarao sam sa Milojevićem i pitao da li ima bilo kakve istine u tim pisanjima, odgovorio mi je jednom rečju: Gluposti. Mislim da je to više nego dovoljan odgovor svima.

VIDEO - Kako je Milojević reagovao  na veliko priznanje koje je dobio od kluba

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar M

    22. mart 2018 | 14:55

    Zvezda, ako hoce da igra u evrpi, Milojevic treba da ostane. Forsira mlade igrace , igrat cemo u evropskim takmicenjima, a tako se prave pare i zaradjuje.

  • !!

    22. mart 2018 | 14:48

    Oguglasi smo na ovo,namerno ovakva pisanja pred play-off, isto sve kao prosle godine samo razlicita vest....necete uneti nemir u ekipu i klub. OBJAVITE KOMENTAR

  • Mile.

    22. mart 2018 | 16:06

    Svi oni tako pričaju i samo odu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA