Ronaldo je gol mašina kakva se jednom rađa: Bio je nemilosrdan protiv golmana Đirone uz jubilarni 50. het-trik (VIDEO)

 
  • 9

Real Madrid je preskočio Valensiju i približio se Atletiko Madridu na 2. mestu

Fudbaleri Real Madrida savladali su Đironu u poslednjoj utakmici 29. kola primere, kojom su pretekli Valensiju na 3. mestu, a približili su se i Atletiko Madridu na četiri boda, pošto su Jorgandžije kiksnule protiv Viljareala.

Meč je obeležio Kristijano Ronaldo! Ko bi drugi? Portugalac je postigao četiri gola i došao do jubilarnog 50. het-trika u svim takmičenjima, a ovo mu je bio 21. gol u ligi na 23 utakmice.

Ronaldo je već u 11. minutu zatresao mrežu gostiju, ali je Stuani do poluvremena izjednačio i rezultatom 1:1 završeno je prvo poluvreme.

Čim je počelo drugo, na semaforu je bilo 2:1, a strelac je ponovo bio Ronaldo, kada je sjajno iskoristio asistenciju Benzeme.

Lukas Vaskez je u 59. minutu postigao gol, a Ronaldo je ovoga puta bio u ulozi asistenta, da bi u 64. minutu Portugalac upotpunio het-trik kada je iskoristio odbitak posle pokušaja Benzeme.

Stiamo je nekoliko minuta kasnije postigao novi gol, da bi u samoj završnici videli čak još tri gola.

Najpre je Bejl dao gol posle asistencije Modrića, a zatim je Huanpe u 88. minutu ponovo smanjio rezultat.

Šta mislite, ko je imao konačnu reč? Naravno, Ronaldo! U nadoknad vremena je ispratio jednu kontru i po četvrti put zatresao mrežu i pokazao da je u neverovatnoj formi trenutno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA