Videoton celi je crno-beli: Braća Šćepović ponovo zajedno!

 
 ≫ 
  • 6

Partizanova komuna se gomila u redovima mađarskog kluba: trener Marko Nikolić u rukama sad ima kompletnu srpsku navalu

Mađarski Videoton vrlo je aktivan u tekućem prelaznom roku, stigla su četiri pojačanja, a među njima i jedno dobro poznato ime ovdašnjim ljubiteljima fudbala i navijačima Partizana - Stefan Šćepović (28).

Stariji od braće iz fudbalske porodice Šćepović batalio je Španiju i preselio se u sredinu gde će se osećati kao kod kuće u najbukvalnijem smislu reči, jer su ga u mađarskom klubu dočekali, pored rođenog brata Marka, Danko Lazović i naravno trener Marko Nikolić.

Stefan je od odlaska iz Partizana 2012. igrao za Ašdod, Sporting Hihon, Seltik, Hetafe, pa ponovo Sporting Hihon gde je bio na pozajmici iz Hetafea.

- Došao sam u Videoton da pokažem koliko mogu i želim da dam sve od sebe da pomognem ekipi golovima koji će, nadam se, biti od pomoći da osvojimo titulu- rekao je na predstavljanju u prostorijama trenutno drugoplasiranog tima mađarskog prvenstva.

- Ne želim da se namećem pričom, sve što imam da kažem reći ću na terenu, a trener i navijači su ti koji će da vide da li sam za ovaj klub. Sve što želim je da se borim, a ako bude tako, siguran sam da ću biti od pomoći za tim. Razgovarao sam sa bratom o klubu, ciljevima, organizaciji, infrastrukturi, što mi je i pomoglo da se odlučim na ovaj korak jer je iza mene komplikovan period u karijeri. Ipak, verujem da je to sve prošlost ida ću ispuniti standarde koje Videoton zahteva.

Stefanov brat Marko i Danko Lazović sjajno funkcionišu u Nikolićevom timu, najbolji su strelci tima, prvi sa devet, drugi sa deset golova.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    31. januar 2018 | 18:34

    Ааааа,зато је пртзан цели, црвено бели, од играча, навијача...

  • VeljaCZV

    31. januar 2018 | 18:55

    Lepo :)

  • Skorpion

    31. januar 2018 | 19:22

    E, bas su se usrecili, ovi prvo mesto videti nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA