Zvezdino odbeglo dete završilo u Zemunu: Bio je veliki talenat, sada je tri meseca tražio klub!

 
  • 8

Zaobilaznim putem će se tražiti put do uspeha

Nekadašnji talenat FK Crvena zvezda, Veljko Simić, potpisao je za Zemun.

Kako prenosi Sportski žurnal, 23-godišnji fudbaler je bez ugovora od novembra prošle godine kada je otišao iz švajcarskog drugoligaša Vintertura, a novu karijernu šansu potražiće u Zemunu.

Simić je otišao u Bazel 2014. godine i nije se proslavio, usledile su pozajmice i selidbe u Domžale, Šafhauzen, Kjaso, ali će sada u 22. godini probati da se podigne karijerno.

Simić je deo Zvezdine generacije '95, igrao je za reprezentacije uzrasta od 17 do 23 godine, a svojevremeno je potpisao petogodišnji ugovor sa Bazelom.

On je uz Filipa Jankovića odbio da potpiše produžetak ugovora sa Zvezdom, a prema pravilima FIFA, imao je prava da pregovara sa zainteresovanima i Zvezdi su bile vezane ruke.

Klub iz Ljutice Bogdana je dobio samo 240.000 evra na ime kompenzacije za rad u omladinskoj školi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    11. januar 2018 | 19:44

    Deca kad postignu nešto malo postanu kočoperni i odmah bi da polete. Pomažu im roditelji i štampa koja ih veliča pišući slavopojkepa kad tresno o zemlju onda, po običaju, niko nije kriv.

  • Rogozin

    11. januar 2018 | 18:15

    I on je bio vrlo pametan kao Jankovic i njegovi roditelji kada su odbili da potpisu ugovor. Sada neka se udara u glavu i guzicu kao i njegov drug Jankovic. Neka im je. Roditelji su super ponosni na to sto su im upropastili karijere, pogotovu ovom drugom.

  • El Paso

    11. januar 2018 | 19:35

    Ko visoko leti, nisko pada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA