Zvezda izbacila aplikaciju za telefone: Navijači na Božić dobili poklon od kluba (FOTO)

 
  • 2

Delije će na ovaj način lakše dolaziti do informacija o voljenom klubu

Printskrin: crvenazvezdafk

Navijači Crvene zvezde nisu mogli da dobiju bolji poklon od kluba na Božić, ujedno i dan osnivanja navijačke grupe Delije.

Marketing crveno-belih ''izbacio'' je aplikaciju fudbalskog kluba putem koje navijači mogu detaljnije da se informišu o informacijama vezane za klub.

- Svi vi koji koristite Android i iOS od danas možete bolje i brže pratiti sva dešavanja vezana za Crvenu zvezdu. Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako videti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu - stoji u saopštenju:

- Osim najnovijih vesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su i svi detalji o našem igračkom kadru, a ističemo i još dve opcije koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za naš tim. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati ''Puš notifikacije'' i tako među prvima saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi.

Printskrin: crvenazvezdafk

- Da bi tu vest videli i drugi, omogućili smo i vrlo jednostavno deljenje putem svih društvenih mreža i ostalih aplikacija na vašem telefonu, klikom na dugme ''Podeli''.

Korisnici Android mobilnih telefona mogu je preuzeti OVDE, dok svi oni koji koriste iOS operativni sistem treba da kliknu OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Ajzea Kenan se iznenadio kada je čuo vest o Petruševu: "Stvarno? Nisam imao pojma do sada..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA