Fudbaler koji je zagorčao Zvezdi život doživeo srčani udar na utakmici! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Španski napadač Naćo Novo vodi najveću bitku svog života

Verovatno svaki navijač pomene ime Naća Nova na pomen Zvezde i Lige šampiona. Crveno-beli su najbliži ulasku u elitno takmičenje bili 2007. godine, kada su u plej-ofu ispali od Glazgov Rendžersa.

Gol odluke postigao je upravo španski napadač, i to u sudijskoj nadoknadi prvog meča u Glazgovu, pa je remi bez golova na Marakani u revanšu bio dovoljan Škotima da se domognu Lige šampiona. Doduše i tada je Burzanović imao šansu karijere, ali je promašio i san o Ligi šampiona je ostao nedosanjan na Marakani do danas.

Sada taj isti španski napadač vodi najveću bitku svog života, pošto je u Belrinu doživeo srčani udar na utakmici veterana Rendžersa u malom fudbalu.

On je u kritičnom stanju i zadržan je na intenzivnoj klinici. Hitno je operisan i prema prvim informacijama je hirirški zahvat prošao dobro, ali je zbog slabog fizičkog stanja situacija i dalje opasna, će Novo biti pod posebnim nadzorom lekara narednih nedelju dana.

Sasvim je sigurno, koliko god da je onim golom iz 2007. godine rastužio navijače Zvezde, sada mu svi od srca žele brz i uspešan oporavak.

Prisetite se i te čuvene utakmice iz Glazgova i njegovog gola protiv Zvezde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA