U Zvezdi već trljaju ruke čim su saznali koji klub se interesuje za Boaćija!

 
  • 20

Poznato je da su Kinezi odlične platiše, a trenutno u svojim redovima imaju i najskuplje plaćenog fudbalera sveta

Biće teško Crvenoj zvezdi da sačuva svog najboljeg strelca Ričmonda Boaćija tokom zimskog prelaznog roka, pošto je odličnim igrama napadač iz Gane skrenuo pažnju mnogih evropskih, ali i klubova širom sveta.

>>> Fudbaleri Zvezde lupali ćuške Boaćiju pred Delijama posle pobede protiv Radničkog (VIDEO)

Zvezdin golgeter je postigao 30 golova za crveno-bele od dolaska u januaru, a posebno se istakao igrama u Evropi, što u kvalifikacijama, što u grupnoj fazi Lige Evrope.

Zbog toga je nekoliko klubova već zvalo njegovog menadžera i raspitivalo se za usluge Ričmonda Boaćija. Jedan od njih je i Šangaj, koji u svojim redovima ima najskupljeg fudbalera sveta - Karlosa Teveza.

- Zvali su ljudi iz Šangaja, videćemo šta će da bude na kraju. Za Boaćija je interesovanje pokazalo nekoliko engleskih klubova, pre svih Everton. Ima i poziv iz Nemačke - rekao je za Žurnal Ivica Pavlović , menadžer Ričmonda Boaćija.

Iako rukovodstvo Zvezde sasvim sigurno trlja ruke i već vidi milione u svojoj kasi, pošto su Kinezi poznati kao dobre platiše, ukoliko odluče da ne prodaju Boaćija zarad rezultatskih ciljeva, mogu da očekuju dobru reakciju sa druge strane, bez nezadovoljstva i insistiranja na transferu.

- Ako procena ude da je Boaći neophodan Zvezdi za realizaciju prolećnih ciljeva, ostaće do juna. Ima veliki motiv da pomogne da se osvoji titula - zaključio je Pavlović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LOSMI

    8. novembar 2017 | 09:28

    Ako je leonardo prodat za 4 znaci boaci vredi 2 realno mozda i manje leonardo je za dve klase bolji brzi brzi sa loptom bolji dribler izvodi bolje slobodnjake ma svee za male pare je leo otiso

  • Sumadinac

    8. novembar 2017 | 09:32

    Samo nek ide! Ima boljih za manje para...

  • Saks

    8. novembar 2017 | 14:20

    Može na leto ali tek nakon kvalifikacija za LŠ. Tad će vredeti 3 puta više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA