Real pao u grotlu katalonske pobune: Đirona preokrenula, Barsa na +8 ispred Madriđana! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Sve je gorelo u Đironi zbog meča godine!

Manu Fernandez

Meč Đirona - Real bio je više od fudbala zbog trenutne političke situacije u Španiji, a završen je rezultatom 2:1 posle preokreta.

Đirona je iz Katalonije, koja se u poglašenjem samostalnosti jednostrano otcepila od Španije, pa su navijači meč pratili pod velikim nabojem.

Tribine su bile ispunjene (oko 14.000 mesta), što i nije bilo teško kada dolazi klub koji predstavlja sve što Katalonci ne vole, pa je ekipa imala motiv više.

Isko je navijače ućutkao golom u 12. minutu pošto je naišao na odbitak od stative, da bi zakuvao Stuani u 54. minutu izjednačenjem.

Naivno je provozao odbranu Reala i matirao Kasilju, a samo nekoliko minuta kasnije stadion je eksplodirao pri golu Portua.

Inače, Đirona je prvi grad koji je uklonio španske zastave pošto je proglašena nezavisnost, što je dodatno podiglo tenzije pred ovaj duel.

Sada je Đirona pomogla Barseloni, koja ima 28 bodova na tabeli, čak osam više od Reala! Preporođena Valensija je druga sa 24 boda, Đirona 11. sa 12 bodova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    29. oktobar 2017 | 18:17

    Inače predsednik fk djirone je ujedno i predsednik katalonije karlos pudzdamon

  • Matija Tadić

    29. oktobar 2017 | 19:50

    Kakav real, bravo Djirona. Niko nije bi blizu BARÇE

  • Antifa

    29. oktobar 2017 | 19:22

    Logicno da primadone izgube, na terenu se ponasaju kao damice, rukucama non stop popravljaju frizurice kao da su na modnoj pisti a ne stadionu. Gori je Perez koji prodadobre igrace a zadrza debile, cast izuzecima. Imam osjecaj da vise igraju za kladionice gdje se lovina okrece nego za obozavaoce.Daleko je ovo od negdasnjeg fudbala koji se igrao za publiku. Sve je ovo postao neciji biznis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA