Srbija je jedno od 7 mundijalskih čuda!

 
  • 6

Brojni strani portali ispratili su sjajne partije Srbije u kvalifikacijama za Mundijal, na čijem smo pragu dva kola pre kraja

Fudbaleri Srbije su prvi u grupi kvalifikacija ispred Velsa i Irske, biće im dovoljna jedna pobeda u duelima sa Austrijom i Gruzijom, a portal 90min.com vidi naš tim kao jedno od sedam lepih iznenađenja.

Na prvom mestu je, razumljivo, Sirija. Ovi momci su iz zemlje razorene ratom došli do praga prvog učešća na Mundijalu, i to tako što su igrali svoje domaće mečeve na neutralnom terenu.

>>>Neuništivi, veliki Vladimir: Srbija je ''klub'' kom je najviše dao! Nije klasa Bufona i ekipe, ali ima srce veliko kao Rusija!

>>>Šta je to Muslin promenio pa da ovako lagano prolazimo grupu za Mundijal?

>>>Uefa potvrdila, kreće Liga nacija: Lakši put za Srbiju da ode na EP 2020, evo s kim bi Orlovi mogli da budu u grupi!

Slede Zelenortska Ostrva, Burkina Faso, Panama, Uganda, Peru i Srbija, koja je samostalno učestvovala samo na Mundijalu 2010.

Propustili smo sva Evropska prvenstva još od 2000. godine kada smo igrali kao Jugoslavija, a sada smo iza sebe ostavili tri učesnika poslednjeg Evropskog prvenstva.

To su Irska, Austrija i Vels, pošto Orlovi imaju 18 bodova, naspram 14 Velšana i 13 Iraca. U poslednjim kolima igramo protiv otpisane Austrije i Gruzije, jedna pobeda sve rešava na putu do Rusije.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бата Перке

    7. septembar 2017 | 11:36

    Ми ладно можемо са вудемо међу 8 екипа на првенству само са играмо паметно . Имамо тим за то !!!

  • BELGRADE

    7. septembar 2017 | 09:56

    Mi iznenađenje i to u ovakvoj grupi? Nama je plasman na neki šampionat uvek zavisio od nas,naših gluposti,mešetarenja,menadžerskih uplitanja...a ne od kvaliteta.A i samo smo jedno SP propustili.

  • Ja sam

    7. septembar 2017 | 12:11

    Imamo ovakve igrace koji igraju u najboljim timovima u Evropi i mi smo cudo...cudo bi bilo da ne prodjemo grupu sa ovakvim timom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA