Đukić objasnio zbog čega nije vršio izmene protiv Voždovca

 
  • 33

Trener Partizana pričao o razlozima poraza

Partizan je izgubio od Voždovca, mada ispravnije je reći ovako: Voždovac je pobedio Partizan.

Crno-beli nisu bili ni bleda senka šampionskog tima, a gosti su to maksimalno iskoristili i naneli prvaku bolan udarac pred njegovim navijačima.

>>> MUK U HUMSKOJ: Partizan izgubio od Voždovca! (VIDEO)

Trener crno-belih Miroslav Đukić rekao je posle meča da je njegov tim primio "jeftine golove", aludirajući na nesigurnu igru odbrane svog tima.

- Mi smo dobro ušli u utakmicu, ali smo posle primili jeftine golove. Najveći problem je što smo išli da izjednačimo više srcem nego glavom, i onda je to teško - rekao je Đukić u kamere Arene sport.

>>> Šta ti bi opet, Kljajiću?! Golman Partizana tragikomično pogrešio za preokret Voždovca (VIDEO)

Na pitanje zbog čega nije izvršio nijednu izmenu u nastavku, sem prinudne zbog povrede Kosovića, Đukić je dao sledeći odgovor:

- Trebalo je da budemo ofanzivni, i zato nisam menjao, jer je ovo bilo najofanzivnije što smo mogli. Da sam ubacio bilo koga sa klupe oduzeo bih ekipi na ofanzivi. Na terenu su bili najofanzivniji igrači.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalina

    9. avgust 2017 | 22:30

    i kljajic vam igrao ofanzivno..

  • HerCool

    9. avgust 2017 | 22:32

    Dajem Djukicu fore do 1.Oktobra, posle adio...

  • Realan.

    9. avgust 2017 | 23:52

    Oterani Nikolic i Stanoje, dovoljno vam govori da kod nas u fudbalu ne mogu dobri da opstanu.. Nece ljudi da namestaju kad uprava hoce.. Inace Delija sam, al takva dva trenera vise necete naci.. Tad vam nista nismo mogli, kad se celavi vratio prosle sezone znao sam da osvajate duplu krunu, al sada ako vam ovaj ostane, mislim da cete da pevate ako dodjete do polufinala kupa.. Sa ovakvim trenerom bez Leonarda, iskreno, u derbijima nemate sta da trazite.. Mislim da sam stvarno bio Realan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA