Terzić demantuje priču oko braće Ilić i smanjenja duga za 13 miliona evra: To su gluposti!

 
 ≫ 
  • 11

Generalni direktor crveno-belih kratko je za Telegraf poručio šta misli o natpisima da je Zvezda transferom braće Ilić rešila veliki finansijski problem

U medijima se pojavila informacija da su Zvezdina braća Ilić prodata Mančester Sitiju za 5,5 miliona evra, a negde se čak otišlo i korak dalje, te se već spekuliše šta će klub sa Marakane uraditi s novcem od transfera.

>>>  Zvezda vraća defanzivca kog je zimus hteo i Grof! (VIDEO)

Navodno bi sav novac od transfea Luke (18) i Ivana Ilića (16), otišao na račun Univerzal banke, koja ima potraživanja u iznosu od 13.6 miliona evra prema Zvezdi, a u sklopu prethodnog dogovora, crveno-beli moraju da plate 6,8 miliona evra do kraja godine, posle čega bi otpisali kompletan dug.

Bio bi to svakako poslovni potez godine, ali generalni direktor Zvezde za Telegraf demantuje da su braća Ilići uopšte i prodati.

Foto: Marko Todorović

- To su gluposti. Transfer braće Ilić uopšte nije ni završen, a kamo li da pričamo o tome šta ćemo sa parama. Novine pišu svašta. Niko se iz Zvezde nije oglašavao i znate da se ne oglašavamo dok sve ne bude gotovo, a tako će biti i u ovom transferu - kratko je izjavio Zvezdan Terzić za Telegraf.

(D. U.)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA