Tragedija: Navijač pao preko ograde stadiona i poginuo!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Real MAdrida pobedili su na gostovanju Real Sosijedad u San Sebastijanu sa 2:0, a sam meč obeležila je i velika tragedija pošto je preminuo jedan od navijača. 

Naime,neposredno pre meča, dogodila se stravična nesreća u kojoj je stradao navijač tima iz San Sebastijana. Kako prenose španski mediji, on je pri ulasku na stadion pao preko ograde i teško se povredio. Hitna pomoć je brzo reagovoala i brzo prevezen je u bolnicu, ali nije preživeo.

Prema podacima Baskijskog odeljenja za bezbednost, hitne službe su primile prijavu oko 20:50 po centralnoevropskom letnjem vremenu (CEST) da je osoba pala u blizini kapije 5 španskog stadiona.

Muškarac, koji je zadobio udarac u glavu kao rezultat pada, zbrinut je od strane medicinskog osoblja na licu mesta pre nego što je prevezen u bolnicu Donostia, gde je preminuo.

Real Sociedad je u nedelju objavio poruku na društvenim mrežama u kojoj su izrazili "duboko žaljenje zbog gubitka" ovog člana kluba, koji je, prema rečima kluba, "juče slučajno preminuo dok se spremao" da uđe na stadion Reale Arena.

Kao gest saučešća, klub je takođe najavio da će prvi tim igrati sa crnim florovima u utorak na Majorci, a minut ćutanja će biti održan na utakmici protiv Valensije 28. septembra.

- Duboko žalimo zbog gubitka člana našeg kluba. On je preminuo sinoć nakon nesreće pri pokušaju da uđe u Reale arenu. Plavo-beli klub izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima preminule osobe, koja je bila i nosilac sezonske karte. Prvi tim će u utorak igrati protiv Majorke sa crnim trakama, a na prvoj narednoj utakmici u San Sebastijanu, 28. septembra protiv Valensije, biće minut ćutanja - navode iz kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Kragujevčani pregazili "traktoriste" u Loznici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA