Nova vrsta treninga sve popularnija: Ne osećate se kao da trenirate, a oblikujete telo

 
  • 0

Ako vam teretana više nije zanimljiva, a i dalje želite da budete fizički aktivni, možda je aerial arts rešenje za vas

Uz pomoć aerial arts treninga, naučićete da na strpljiv način uz lagane pokrete svoje telo dovedete u fantastične položaje. Vremenom, mišići će postati zategnuti i definisani.

Guardian“ je istakao tri osnovna benefita bavljenja vazdušnim plesom.

Više od vežbanja

Treniranje vazdušnog plesa polako će podići vaše telo u formu, kako bi vremenom uspešno izvodili spektakularne pokrete koji se, na primer, mogu videti i u cirkusu, a za njihovo savladavanje potrebno je i nekoliko nedelja ili čak meseci. Gubitak kilograma nije cilj jer je to više umetnička forma nego vežba.

Međutim, masti će se topiti a vremenom će početi da ih zamenjuju mišići - kako postajete mršaviji, jači i spremniji. Mnogi koji su pokušali i nisu izdržali treninge u teretani, rado treniraju vazdušni ples, jer se ni ne osećaju kao da su na treningu.

Za svakoga

Ova vrsta treninga pogodna je za sve ljude, bilo kog pola i oblika tela; Vazdušni ples nije samo za gipke, atletski građene ljude  - fokus je na tome šta vaše telo može da uradi. To je dobro i za vaše mentalno zdravlje: složeni pokreti vežbaju vaš mozak, istovremeno razvijajući koordinaciju.

Ne treba da počnete žestoko

Obruč zahteva snagu u gornjem delu tela, ali nju stičete dok učite pokrete. Nakon nekoliko treninga, moći ćete da postignete položaje za koje ste na prvom treningu mislili da su za vas nemogući.

(G.S.)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA