Iz publike se javio i dobio šansu kao UFC borac: Neverovatna scena u Abu Dabiju, Dejna Vajt uradio nezamislivo

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pred nama je UFC 308 koji se održava u Abu Dabiju, gde će među glavnim borbama biti mečevi Topurije i Holoveja, odnosno Vitakera i Čimajeva, ali, šou je pred događaj odneo jedan Tadžikistanac na konferenciji za medije.

Naime, Dejna Vejt odgovoarao na pitanja, kada se za reč javio potpuni anonimus iz publike. On se kratko obratio prvom čoveku ove organizacije, ali nije imao pitanje, samo je zamolio da dobije priliku i da se bori u ringu.

- Ja sam neporaženi alitni borac iz Tadžikistana, imam devet pobeda i nula poraza. Dejna, nemam pitanja, došao sam ovde nakratko. Nikad nisam imao menadžera, sve radim sam. Daj mi šansu Dejva, želim da se borim u UFC-u, daj mi šansu, spreman sam i želim da dobijem šansu - poručio je izvesni Dorobos Nabotov.

Na sve to se Dejna Vajt nasmejao, upitao ga je zbog čega nije bio na njegovoj "Seriji izazivača", koja je upravo imala priliku da potpiše nekoliko talentovanih amatera.

Međutim, odmah nakon toga ga je Dejna Vajt pozvao na binu, što je oduševilo i Dorobosa, ali i publiku koja se našla na tom mestu.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA