Rakić sjajno raspoložen pred borbu karijere na UFC 308: Davio jednu od najvećih MMA legendi

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski MMA borac Aleksandar Rakić sprema se za najvažniju borbu svoje karijere u kojoj će odmeriti snage protiv ruskog borca Magomeda Ankalaeva.

Rakić se bori na UFC 308, koji se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Abu Dabiju u Etihad areni, a događaj počinje od 16 časova po vremenu u Srbiji, ali će prvo biti na programu borbe koje nisu deo "glavnog događaja".

Rakićeva borba je treća po značaju, nakon borbe između Ilije Topurije i Maksa Holoveja za pojas u pero-lakoj kategoriji, kao i borbe između Roberta Vitakera i Kazmata Čimaeva.

Srpski borac deluje sjajno raspoložen, iako prema bukmejkerima nije favorit za pobedu.

Trenutno je u Abu Dabiju krem MMA sveta, a tu je bio i legendarni Danijel Kormijer. Popularni DC, bivši šampion u teškoj i poluteškoj kategoriji, sa kojim je i Rakić dugo sarađivao u njegovom timu za treninge.

Videlo se da je i odnos sa njima sjajan, pa je u jednom momentu Rakić prišao da se pozdravi, a onda je usledilo iznenađenje i poluga na vratu, čime je nasmejao sve prisutne.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Zver na snegu: Za kraj treninga kupanje u ledenoj vodi, brutalni Aleksandar Rakić!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA