Užasno! UFC legenda odsekla deo uha poznatom kaskaderu, a sve iz bizarnog razloga

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Poznati kaskader iz emisije "Jackass", Stiv-O, doživeo je neobičnu nezgodu kada je UFC legenda, Džon Džons, slučajno odsekao deo njegovog uha tokom pokušaja da mu napravi "rvačko uho".

Stiv-O je veliki fan MMA i često se može videti u prvom redu na UFC događajima. Kao profesionalni kaskader, toliko je opčinjen sportom da je želeo da ima karakteristično "karfiol uho" koje mnogi borci dobijaju tokom karijere, ali bez prolaska kroz intenzivne treninge.

Kada se 2020. godine povezao sa Džonom Džonsom, verovao je da je šampion idealna osoba da mu pomogne da dobije taj "borilački" izgled. Međutim, stvari su ubrzo krenule po zlu.

U junu 2022. godine, Stiv-O je u podkastu Danijela Kormijera ispričao kako su on i Džons pokušavali da ostvare ovaj neobičan cilj. "Bili smo kod Džona kući, i on je stavio moje uho između tegova, udarajući ih laktovima," prisetio se Stiv-O. Iako su mislili da je "karfiol uho" postignuto, nekoliko dana kasnije ispostavilo se da nema efekta.

Nakon toga, Stiv-O je probao još jedan metod. Džons je stavio njegovo uho na metalnu šipku sprave za vežbanje i počeo da udara čekićem, koristeći svoj šampionski pojas kao podlogu. Nažalost, umesto željenog rezultata, ovaj eksperiment je doveo do ozbiljne povrede.

"Udarac čekićem je prouzrokovao da mi se ceo komad uha odvoji, krv je prštala na sve strane", prepričao je Stiv-O. Panika je zavladala, a da bi sanirali situaciju, Džons je morao da uzme makaze i odseče deo njegovog uha.

Iako zvuči neverovatno, Stiv-O je ponosno podelio fotografije i video snimke incidenta na svojim društvenim mrežama, dok se nakon ovog događaja prestao čuti sa Džonsom. Mnogi veruju da je to možda zbog činjenice da je UFC borac bio zgrožen celim događajem, ili zbog toga što se spremao za svoj debi u teškoj kategoriji.

Džon Džons, jedan od najboljih boraca svih vremena, proveo je tri godine van MMA kako bi se pripremio za prelazak u tešku kategoriju. Njegov povratak je bio trijumfalan, jer je u martu 2023. na UFC 285 brzo pobedio Sirla Gana i postao šampion u dve težinske kategorije.

Njegova prva odbrana titule bila je zakazana za UFC 295 protiv Stipa Miočića, ali je povreda odložila meč. Sada je borba reprogramirana za UFC 309, koji će se održati 16. novembra u Madison Square Gardenu. Pobednik će se najverovatnije boriti za ujedinjenje titula protiv Toma Aspinala, aktuelnog privremenog šampiona teške kategorije.

Iako postoje spekulacije da bi ovo mogao biti poslednji meč za Džonsa ili Miočića, predsednik UFC-a, Dejna Vajt, veruje da će Džons ostati u igri kako bi se borio protiv Engleza, Aspinala.

Bez obzira na ishod, Džon Džons će zauvek ostati upamćen kao jedan od najvećih MMA boraca u istoriji ovog sporta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković spreman da pokori Sinera na Slemu šest kraljeva u Rijadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA