Zovu ga "Kralj nasilja", MekGregor ga otpustio, a sada je uhapšen na Floridi jer je vozio pijan

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Majk Peri, bivši UFC borac i jedno od glavnih lica BKFC-a, ponovo je u centru pažnje – ali ovaj put ne zbog svojih borilačkih veština, već zbog incidenta na ulicama Floride.

Peri je nedavno uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola, nakon što je odbio da potpiše prekršajni nalog kojim bi se obavezao da se pojavi pred sudom.

Prema izveštaju šerifoe kancelarije okruga Lejk, Peri je zaustavljen 12. oktobra, nešto posle jedan sat ujutru, od strane policije u okrugu "Clermont", koji se nalazi 40 kilometara zapadno od Orlanda. Nakon hapšenja, koje je usledilo u 4:36, pušten je na slobodu pet sati kasnije, uz kauciju od 1.500 dolara.

Policijski izveštaj otkriva dodatne informacije o događaju – Peri je vozio 20 milja na sat iznad ograničenja brzine, a policajac koji ga je zaustavio odmah je primetio miris alkohola iz vozila. Peri je negirao da je pio, a kada mu je policajac rekao da mu je govor usporen, borac je odgovorio: "Tvoj govor je prebrz." Nakon toga je odbio da uradi alkotest i test trezvenosti, što je dovelo do hapšenja. Peri je potom odbio da potpiše prekršajni nalog, zbog čega je protiv njega podneta i dodatna optužba.

Majk Peri Printskrin: Youtube / UFC - Ultimate Fightning Championship

Dok čeka sudsko ročište zakazano za 30. oktobar, Perijeva sportska karijera nastavlja da privlači pažnju. Iako se povukao iz ringu, prošle godine je postao poznat kao "Kralj nasilja", nakon što je brutalno porazio Edija Alvareza. Njegova borba protiv Tijaga Alvesa završena je tehničkim nokautom u aprilu ove godine.

Ovog leta, Peri se okušao i u boksu, suočivši se sa Džejkom Polom, gde je izgubio tehničkim nokautom u šestoj rundi. Nakon tog poraza, dogodio se još jedan dramatičan trenutak – Konor MekGregor, suvlasnik BKFC-a, javno je objavio da je Peri otpušten iz organizacije. Međutim, izgleda da njegova priča u BKFC-u još nije završena.

"Majk jeste otpušten, ali pregovaramo," izjavio je MekGregor prošlog vikenda. "Redneck Mundell" ga je izazvao. Bojao se Mundela, pa smo mu dali titulu 'Kralja nasilja', ali nikada nije bio pravi šampion. Sada ćemo videti kako će Peri odgovoriti."

Iako je njegova budućnost na putu pod znakom pitanja, Perijev povratak u borilački svet obećava još puno neizvesnosti i uzbuđenja, što ga i dalje čini magnetom za publiku.

(Telegraf.rs)

Video: Slo Roki preti Džokeru: Ilke može da uđe u oktagon, ali neće izaći na nogama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA