Iznenada umro poznati sportista (38), samo dan ranije objavio sliku sa treninga

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati brazilski MMA borac, Giljerme Vaskonselos preminuo je iznenada u 38. godini života. Da stvar bude neverovatnija, on je samo dan ranije na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju posle treninga.

Tragičnu vest sa javnošću podelila je njegova porodica. Uzroci smrti za sada nisu poznati, pošto se sve dogodilo iznenada.

Inače, Brazilac je nastupio 16 puta u borbama u svojoj karijeri, a stigao je čak i do UFC-a, gde se borio jedanput. Kasnije je bio deo organizacije "Belator", gde je imao polovičan učinak od tri pobede i tri poraza.

Poslednji trening, Giljerme Vaskonselos obavio je u dvorani "Grasie Bara", a njegov trener Kristijano Lazarini se oprostio od njega porukom na društvenoj mreži Instagram.

- Od svih učenika koje sam imao, ti si bio najhrabriji. Neustrašiv i nepobediv. U trenucima haosa si bio mašina, a u ostalim drag dečko. Tvoj MMA debi i pobeda nad borcem koji je imao 10 pobeda u nizu je bio najsrećniji trenutak u mojoj karijeri. Odradili smo toliko putovanja i borbi zajedno - napisao je Lazarini na mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA