MekGregor plesao sa nepoznatom devojkom, a onda je usledila rekacija njegove verenice o kojoj se priča

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Tokom zabave posle BKFC događaja u Marbelji, Konor MekGregor je viđen kako blisko pleše sa nepoznatom ženom, dok je pred okupljenima povlačio njenu kosu, što je izazvalo iznenađenje među prisutnima.

Sve to nije promaklo njegovoj dugogodišnjoj partnerki, koja je brzo reagovala kako bi sprečila da situacija eskalira.

Na snimcima s događaja, vidi se kako MekGregor, sa limenkom pića u ruci, sugestivno pleše uz ženu koja je nosila BKFC pojas preko ramena. U trenutku kada je njegova verenica, Di Devlin stala između njih dvoje, MekGregor se nasmejao i povukao unazad, potapšavši svoju verenicu po leđima.

Iako je Di uspešno rešila neprijatnu situaciju, MekGregor se nije zaustavio na tome. Nedugo zatim, povukao je i kosu svoje verenice, uz nekoliko reči koje je pratio njegov karakterističan osmeh.

Podsetimo, MekGregor i Devlin su zajedno od 2008. godine i imaju četvoro dece, a verili su se 2020. godine.

Ovaj incident dogodio se nakon što je MekGregor otkrio da će se vratiti u oktagon 1. februara 2025. godine u Saudijskoj Arabiji, kada će se suočiti sa Denom Hukerom iz Novog Zelanda.

Huker, koji trenutno zauzima peto mesto na rang listi lake kategorije u UFC-u, ostvario je 24 pobede u oktagonu, dok je 12 puta doživeo poraz. Njegova poslednja borba bila je u avgustu, kada je savladao poljsku zvezdu Mateuša Gamrota.

MekGregor je prvobitno ciljao povratnički meč krajem ove godine, ali su te glasine opovrgnute od strane UFC predsednika Dejne Vajta, koji je potvrdio da Irac neće nastupiti pre početka 2025.

Tokom izjave koju je dao prošlog meseca, MekGregor je naglasio da je njegovo jedino zaduženje da bude u formi: "Moj posao je da budem spreman kad god i gde god. Biću 100 odsto spreman. Planiram da u 2025. imam dve borbe. To je moj cilj."

MekGregor je takođe izrazio želju da mu sledeći protivnik bude Majkl Čendler, dodajući: "Želim mu sve najbolje i videćemo šta će se desiti."

(Telegraf.rs)

Video: Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA